Publicitat
Política · 26 de Gener de 2011. 11:15h.

Reconciliació ERC-Carretero a Puigcerdà

Candidatura unitària malgrat que l'exconseller va dir que "era una imbecil·litat"

Reconciliació ERC-Carretero a Puigcerdà

Carretero el dia de la votació. Reagrupament no va treure diputats

Les seccions locals d'ERC i Reagrupament a la Cerdanya han tancat el pacte segons el qual presentaran una candidatura unitària a les eleccions municipals, segons informa el Diari de Girona. Es dóna la circumstància que el pacte es produeix a Puigcerdà, localitat on resideix el líder de Reagrupament i de la qual va ser alcalde.

Sota el lideratge de l'alcalde Joan Planella -l'únic nom que ja està confirmat de la llista-, ERC i Reagrupament plantejaran una candidatura sota la fórmula d'Acord Municipal que impulsa ERC arreu del país.

Planella ha confirmat l'acord i ha convingut que es formarà una candidatura forta no tan sols per "la feina feta en els últims anys" sinó que també pels noms i sectors de Puigcerdà que representarà. L'alcalde de Puigcerdà ha apuntat que la candidatura única erà la fórmula més "lògica" perquè aplega "gent amb el mateix esperit independentment del partit o les sigles nacionals a les quals pertanyi".

En aquest sentit ha remarcat que el pacte serà "boníssim" per Puigcerdà. Sobre les afirmacions fetes per l'exalcalde i líder nacional de Reagrupament, Joan Carretero, segon les quals era una imbecil·litat fer pactes independentistes, Planell ha recordat que "després també va dir que ERC havia de fer de pal de paller".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Remigi, Puigcerdà, 26/01/2011 - 21:40

Rcat: SuperBluff. Roda el món i torna al born. Vinga, torna a la menjadora d'ERC una altra vegada, doc!!

#8 pepito, barcelona, 26/01/2011 - 20:12

este doctorcete con tal de trabajar y seguir viviendo del cuento es capas de lo que sea, hasta de pactar con ciutadans

#7 pep, manresa, 26/01/2011 - 18:22

Em sap molt greu dir-ho, però cada dia vaig veient més clara aquesta comèdia, si ERC vol primàries o candidatures unitàries que les faci amb el PSOE, al capdavall és la seva marca blanca, i si RCat es presta a aquest joc vol dir que tot és una maniobra electoral d'ERC a millor glòria sociata

#6 josep m, la seu, 26/01/2011 - 16:30

Soc votant seu, pero a nivell local compten les persones. Perdran les eleccions.

#5 ex-reagrupat, Barcelona, 26/01/2011 - 14:31

Despres del bluf d'Rcat, nomes els hi queda tornar als seus origens. La vostra rancunia us ha fet encegar.