Publicitat
Política · 29 de Maig de 2020. 09:04h.

Rectificació tardana

Campuzano passa de "la nació catalana està dempeus" a la "confrontació estèril"

Rectificació tardana

L’exdiputat del PDECAT, Carles Campuzano, en un article a El Periódico, ha donat per finalitzat el procés sobiranista i ha criticat aquells que opten per la via de la confrontació amb l’Estat.

D’aquesta manera, Campuzano passa de declaracions com ara “Espanya ha triat ser Turquia” o “la nació catalana està dempeus” de quan era diputat al 2017 a criticar els “sectors independentistes que mantenen posicions intransigents, puristes i extremes”.

“La pandèmia del Covid-19 no haurà acabat amb el plet entre Catalunya i l'Estat ni de bon tros, però sí que donarà per tancat el ‘procés' sobiranista, tal com el vam conèixer en els darrers anys”, escriu.

L’exdiputat adverteix que “aquells sectors independentistes que mantenen posicions intransigents, puristes i extremes, que aspiren a mantenir el conflicte enquistat, que necessiten de la confrontació contínua amb l'Estat per mantenir el seu rèdit i que encara especulen amb la idea màgica que de l'enfonsament d'Espanya sorgirà una Catalunya lliure, tornen a equivocar-se”.

Campuzano creu que la prioritat arran del Covid és “enfortir l’Estat del benestar” i conclou que “el país no pot continuar atrapat en la lògica de la confrontació estèril i retòrica que ens esgota i que ens fa impossible el progrés col·lectiu”.

45321-pdecat.jpg

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#15 Joan del Bages, Manresa, 29/05/2020 - 22:16

I ara, el "nano", qui deu pensar que "con Pujol viviamos mejor" (com tropecents mil) , busca el seu espai en la situació política actual. Con en Santi Vila i tants d'altres i suposo que poder seguir vivint de l'erari públic. És respectable i humanament comprensible però força penós.

#14 Joan del Bages, Manresa, 29/05/2020 - 22:11

Recordo que aquest sr. era el lider de les "joventuts nacionalistes de Catalunya", branca juvenil de CDC. I ja llavors tenia aspecte de no ser precisament jove. Em feia pensar amb en Ramon M. Calderé que quan va pujar al primer equip la premsa li deia el "nano" i tenia uns 25 anys i pinta d'abuelete.Ara aquest "nano" es troba amb la debacle de C

#13 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia. Fuera colonos catalanes de Barcelona. Cataluña nos roba miles millones, 29/05/2020 - 17:59

Es sorprendente como la Cataluña antaño productiva se ha convertido en un criadero de parásitos gracias a la "magia" del catalanismo

#12 Demetri, Barcelona, 29/05/2020 - 16:08

Aquest desde que te us de raó que està arrapat a la mamella dels caudals publics. Un veritable parasit i vividor que s'acosta al sol que mes escalfa. Ara que ja cobra la pensió daurada s'atreveix a dir lo que ja pensava quan estava actiu pero per conservar les prebendes tenia de callar com un caragirat. Ara s'ha donat a coneixer com lo que es.

#11 A., Barcelona, 29/05/2020 - 15:55

Si et vas prostituir aleshores, no pot ser que ara vulguis passar per íntegre. Al menys han de passar uns quants anys més per veure si la conversió és de debó.