Política · 12 d'Abril de 2017. 11:45h.

Reforma exprés del reglament del Parlament malgrat la manca de consens

La Cambra debatrà el proper 26 d’abril la proposta de Junts pel Sí i la CUP

Reforma exprés del reglament del Parlament malgrat la manca de consens

El Parlament farà d’aquí a dues setmanes, en la sessió del 26 i 27 d’abril, el debat de totalitat de la proposta de JxSí i la CUP per reformar el reglament del Parlament, segons que han acordat la Mesa i la Junta de Portaveus.

El proper ple inclourà el debat de totalitat de la proposta per reformar el reglament del Parlament, que s’ha redactat en ponència conjunta, que signen JxSí i la CUP i que es tramita pel procediment d’urgència extraordinària.

La Mesa i la Junta de Portaveus han obert el termini perquè els grups hi puguin presentar esmenes a la totalitat. Si la iniciativa supera el debat de totalitat, continuarà la tramitació al Parlament, amb l’obertura del termini perquè els grups hi presentin esmenes a l’articulat i amb els debats en comissió i en ponència, abans de tornar al Ple per fer el debat i la votació finals.

El Ple també farà el debat final de la proposició de llei de JxSí i la CUP de l'impost sobre els actius no productius de les persones jurídiques. Abans d’arribar al Ple, la Comissió d’Economia i Hisenda haurà d’elaborar el dictamen de la iniciativa en la sessió de dimecres de la setmana vinent a la tarda.

L’ordre del dia també inclourà el debat final de la proposició de llei de JxSí i la CUP de l'impost sobre els actius no productius de les persones jurídiques, el debat de totalitat de la proposició de llei per portar al Congrés la despenalització de l’eutanàsia i el debat per validar el decret llei que posposa a l’1 de maig l’entrada en vigor de l’impost sobre begudes ensucrades.

6 Comentaris

Publicitat
#6 pepe.----, andorra, 13/04/2017 - 14:44

Galderic debe referirse a este tipo de cosas cuando habla de la baja calidad de la democracia en el Reino de España....Una maniobra Goering, de las de toda la vida.

#5 Escèptic , Bcn, 12/04/2017 - 23:28

Ole tú, a això es deuen referir amb lo de la Democràcia de Qualitat, vaya tela

#4 Alejandro, Barcelona, 12/04/2017 - 14:26

Estos han hecho del Parlament su cortijo particular. Todo muy democrático como rezan sus eslogans

#3 PARLEM CLAR, Barcelona, 12/04/2017 - 12:06

Reforma exprés del reglament del Parlament

que el que amaga es
COP D'ESTAT ENCOVERT

Sense cap mena de sopor internacional
responsables: voluntaris i aturats
i quan reaccioni l'estat
a les hora la culpa es d'Espanya
i tots contens

#2 lepero, barcelona, 12/04/2017 - 12:00

De ficción en ficción, hasta la realidad final.