Publicitat
Política · 14 de Setembre de 2021. 14:56h.

Regal per a Pedro Sánchez

Mesa debilitada abans de començar

Regal per a Pedro Sánchez

La batussa entre ERC i Junts per la composició de la mesa de diàleg suposa un regal per al president espanyol, Pedro Sánchez, que es trobarà al davant un Govern minvat i només representat per una de les dues meitats que el conformen.

Es dóna el cas, a més, que des de l’Executiu català porten moltes setmanes exigint la presència de Sánchez. També han intentat transmetre una imatge de fortalesa i han remarcat en infinitat d’ocasions que a la mesa només es parlaria del referèndum i de l’amnistia.

A l’hora de la veritat, però, han dinamitat aquesta suposada fortalesa escenificant una crisi només 24 hores abans de l’esperada trobada. Aragonès, que ha deixat entreveure falta de lleialtat de Junts, es trobarà acompanyat només per dos consellers del seu partit, Laura Vilagrà i Roger Torrent.

Per contra, Pedro Sánchez estarà acompanyat de sis membres més de la delegació del govern espanyol. D’aquesta manera, la mesa tindrà d’inici set membres d’una banda i només tres per part de la banda catalana.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#4 Yomismo, Sevilla, 15/09/2021 - 00:44

La Guerra contra los Masones

https://www.youtube.com/watch?v=SDOl2U4F52U

#2 Lobisome, BCN, 14/09/2021 - 16:11

Sánchez usará a los nacionalistas como un kleenex y los dejará caer sin pestañear luego. Para nuestra desgracia, Sánchez es el político más hábil que hay en estos momentos en España. No tiene ni principios ni vergüenza, pero sabe reaccionar cuando hace falta. Solamente Ayuso parece estar un poco a la altura en descaro y audacia.

#1 Die Frage, Chez Fangue, 14/09/2021 - 15:13

Un cop més fent el ridícul.