Publicitat
Política · 30 de Novembre de 2008. 13:29h.

Regidors de CDC, pel dret a decidir

Jordi Puigneró i Marta Subirà, de Sant Cugat

Regidors de CDC, pel dret a decidir

Jordi Puigneró, en un acte oficial amb Pasqual Maragall

Més de mil regidors i molts alcaldes de Catalunya ja s’han adherit a "Decidim! Manifest de càrrecs electes locals" amb la finalitat d’articular un moviment ampli d’alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores en favor del dret democràtic del poble català a decidir lliurement el seu futur. Aquest diumenge 30 de Novembre, es fa la primera 1era trobada d'aquests càrrecs electes a les 13h a l'Hotel Catalonia Barcelona Plaza. Marta Subirà i Jordi Puigneró, regidors de Convergència Democràtica de Catalunya de Sant Cugat, el municipi més important de Catalunya governat per un alcalde nacionalista,  hi seran presents per donar suport a aquest moviment.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 joan andreu, Rubi, 30/11/2008 - 16:56

Aquestos tenen d'independentistes el mateix que jo de astronauta. Els de CIU molt catalanistes pero en el fons uns cagat's.

#2 QUim Lozanes, bcn, 30/11/2008 - 16:00

Sabeu perquè el cinturó metropolità és la zona de PSClàndia, doncs perquè el PSC els enganya amb mentides mentre els hi xupa la sang i els calés. El dia que els catalans d'origen andalús sàpiguem que poder que tenim per crear la Catalunya lliure...

#1 pepito, barcelona, 30/11/2008 - 13:53

¿sabeis porque samt cugat esla capital de ciulandia...?porque sant cugat está llena de casitas construidas con el 3%