Publicitat
Política · 11 de Desembre de 2009. 17:36h.

Regidors de CiU i ERC pel sí

El secretari de Comunicació del Govern farà d'interventor a Gurb

Regidors de CiU i ERC pel sí

Carles Mundó (dreta), amb el conseller Tresserras

Com a demostració del suport de CiU i ERC al 13-D, les dues formacions han nomenat ja els seus regidors i apoderats per a la jornada electoral del referèndum sobre la independència de Catalunya que se celebrarà aquest diumenge a la comarca d’Osona.

Segons han informat els seus presidents locals de CiU i ERC a Vic, David Sala i Raül Escobar, respectivament, en total són 34 persones, 22 per part de CiU, i 12 per part d’ERC. L’interventor per part d’ERC a Gurb és Carles Mundó, secretari de Mitjans de Comunicació, depenent de la conselleria de Cultura, de la Generalitat.

En nom de CiU desenvoluparan aquestes tasques a Vic Just Palma i Casals, Josep Rafús i Isern, Enric Castellnou i Alberch, Joan Vergés i Esquena, Xavier Solà i Cabanas, Joan Camprubí i Masallera, Andreu Coll i Antich, David Sala i Cuervas, Àlex Codina i Sànchez, Joan Naudó i Molist, Albert Bardolet i Mayola, Marta Pascal i Capdevila, Joaquim Bohils i Cuberta, Mireia Tatjer i Portet, Gerard Figueres i Albà, Laia Romeu i Roigé i Oriol Pubill i Sarasa. A Seva, Anna Seijas i Vila. A Tona, Albert Escarrabill i Sallés. I a Prats de Lluçanés, Jordi Batriu i Font, Segimon Plans i Pujals i Ariadna Ponsa i Sala.
 
I en nom d’ERC, a Vic, Gràcia Ferrer i Codinachs, Josep Mª Dièguez i de Jaureguízar, Pau Comes i Bordas, Raül Escobar i Presseguer, Joan López i Carol, Marta Rovira i Vergés i Joan Ballana i González.  A El Brull, Jaume Vallés i Garreta. A Gurb, Carles Mundó i Blanch. I a Viladrau, David Camacho i Creus i Hèctor Bayarri i Garcia.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat