Publicitat
Política · 19 de Setembre de 2011. 09:22h.

Regidors del PP a favor de la immersió

El quart tinent d'alcalde a Dosrius també dóna suport al sistema

Regidors del PP a favor de la immersió

Dirigents del PP, en una imatge d'arxiu

El regidor del PP i quart tinent d'alcalde a Dosrius, Joan Serra, va votar una moció a favor de la immersió lingüística, mentre que el número 1 dels populars i segon tinent d'alcalde a la localitat va decidir abstenir-se. Serra, ara al PP, va ser cap de llista de CiU a les eleccions del 2003.

El govern municipal de Dosrius està format per PSC, amb sis regidors, i el PP, que en té dos. A l'oposició resten els independents de La PAC, amb tres regidors, mentre que CiU en té dos. Els grups de l'oposició van presentar una moció en defensa de la immersió, a la que van votar favorablement PSC, CiU, i la PAC, a més de l'esmentat regidor del PP.

D'aquesta manera, Serra s'afegeix a Ricard Fontanet, regidor del PP a l'Ajuntament de Palamós, que també va votar a favor de la immersió lingüística. L'electe popular va assegurar que se sent orgullós d'haver votat a favor de mantenir l'actual model educatiu català.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 nide, badalona, 20/09/2011 - 14:39

con 2 cojones..... en 2 dies el foten al carrer, otro transfuga.....

#3 datos, b, 19/09/2011 - 13:38

Anes de las elecciones autonomicas e habían cogido EL DISCURSO DE C'S , ahora lo han cambiado por la ultraquierda excluyente.

No me lo puedo creer

#2 Almogàver , La Sagrera, 19/09/2011 - 10:24

Fer servir el sentit comú seria el més lògic, però el que passa és que quan es milita a un partit, generalment no et deixen utilitzar el sentit comú, i el PP amb aixó no és una excepció, sinó un dels partit que més es destaca amb ordenar i manar als militants.

#1 Tim, Bcn, 19/09/2011 - 09:50

Estar a favor de la inmersión es de sentido común... y estar en contra. Los únicos libres para elegir son los ricos y Mas, Montilla, etc. Esta en la ley poder elegir, pero se necesita un casilla para ello, casilla que han quitado... aunque curiosamente la de elegir o no religión existe.