Publicitat
Política · 15 d'Abril de 2018. 14:42h.

Reiteració verbal

Jordi Sánchez denuncia “un Estat autoritari” des de la presó

Reiteració verbal

L’expresident de l’ANC, Jordi Sánchez, en una carta que ha llegit el seu fill a la manifestació, ha dit que “un Estat autoritari mai mereixerà governar un poble lliure”. També ha preguntat si “creieu que mereix governar-nos qui no és capaç de respectar el resultat de les eleccions? Creieu que mereix governar-nos qui viola els nostres drets civils?”.

Sánchez ha demanat des de la presó que “no us deixeu atemorir, no cediu mai al xantatge de la por ni a la temptació de la violència. No tenim por, tenim dret a ser lliures. Porteu en el nostre nom la primavera dels somriures republicans a tots els racons del país”

“Hem fet les mobilitzacions més multitudinàries, cíviques i pacífiques que Europa mai ha viscut. Ells relaten violències inventades i alçaments tumultuosos imaginaris... D'això se'n diu impotència i ràbia. Gràcies per no oblidar-nos! Llum als ulls i força al braç!”, ha afegit.

La dona de Jordi Cuixart, Txell Bonet, també ha llegit una carta on ha expressat que “avui tornem a demostrar, un cop més, la capacitat del poble català dins la seva diversitat d'unir-se en els moments difícils, en moments d’injustícia però també d'esperança”.

“D'injustícia per la deriva autoritària d'un estat cada cop més aïllat internacionalment, d'una presó provisional injustificada i d'una suspensió sense precedents de l'autogovern de Catalunya”, ha afegit.

“Però també d'esperança, d’'esperança en la gent, en els ciutadans en vosaltres, autèntic motor de la lluita x la democràcia i la llibertat, esperança en la dignitat insubornable de la societat catalana i esperança en un futur sense renúncies per ningú”; “Unitat, dignitat i coratge, i jo afegeixo amor, molt d'amor que ens l'esteu demostrant!”, ha sentenciat.

Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Rogeli, Tornabous, 16/04/2018 - 14:53

Les escoltes del pruses. Els Tejero versio "astut" ....han fet un intent de cop d´estat....don´t gorget it.

#8 Carme, Barcelona, 16/04/2018 - 08:37

Només saben enganyar al pobre ramat que els segueix..."estat autoritari"? pero aquest bandarra quin mon viu! en qualsevol pais civilitzat despres dels fets de setembre que ell va liderar la presó es el seu lloc. "estat aillat internacionalment"? pero si la pallasada que ells han fet ni a Burkina F ha tingut recolzament! A presó estan be!

#7 M, Sabadell, 15/04/2018 - 22:05

Jordi Sánchez denuncia "un Estado autoritario" desde la cárcel.
¿Que esperaba, un estado "blandiblu"?

#6 Pepón, Bcn, 15/04/2018 - 21:07

Me temo que en la República Catalana nos multarían por rotular en castellano y eliminarían el español de la escuela...o estaré soñando

#5 Pepón, Bcn, 15/04/2018 - 21:04

Alguien conoce un Estado que no sea autoritario??? Que me lo diga.