El sabadellenc Pol Gibert és proclamat primer secretari

Relleu a la JSC

La nova executiva

La Joventut Socialista de Catalunya (JSC) ha celebrat aquest cap de setmana el seu 15è Consell Nacional, on ha renovat la seva executiva, que ara encapçala el sabadellenc Pol Gibert, i ha traçat el full de ruta de l’organització dels propers tres anys.

Entre els temes més treballats del congrés, destaca “la defensa del precariat, un problema no només dels joves, que tot i estar preparats, tot i poder tenir treball, aquest no és suficient per garantir una vida digna”. L’”ètica política” també ha estat un dels punts més debatuts, “avançant en la defensa de la política com servei públic envers els ciutadans. Una aposta per la radicalitat democràtica, la  transparència i la regeneració”.

El nou primer secretari, Pol Gibert, recalcava en el seu primer discurs que “el principal objectiu de la nostra organització ha de ser aportar solucions als greus problemes que pateix la joventut avui dia. Problemes com la precaritetat. Tots els nostres esforços i accions han d’anar dirigits a afrontar les seves incerteses, sent una eina útil per transformar la societat. Cal ser contundents amb les línies vermelles que hem de definir per a què els i les joves siguin el motor d’impuls dels canvis i reformes que requereix la nostra generació”.

El model federalista també ha entrat en debat. La Joventut Socialista de Catalunya defensarà en aquest propers anys que el federalisme “no és només una qüestió de forma d’Estat o repartiment territorial, si no l’eina per garantir la viabilitat d’un estat de benestar”.

Els estatuts de l’organització també han estat profundament renovats, amb la incorporació de la possibilitat de realitzar consultes a tota la militància per tal d’aprofundir la participació de la militància. A la cloenda han intervingut la Presidenta del MJS France, Laura Slimani, el Secretari General de la JSE, Nino Torres, i el Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Pilar, Rubí, 30/03/2015 - 18:09

Ei...... encara queda algú dins el partit?
D'això se'n diu "tenir més moral que l'Alcoià"

#2 flanders, wisconsin, 30/03/2015 - 13:12

Adelante Pol, el futuro es tuyo...

#1 Aleix, Bcn, 30/03/2015 - 09:25

JSC dissolució.