Publicitat
Política · 26 de Febrer de 2011. 10:32h.

Relleu a Sobirania i Justícia

L'editor Quim Torra substitueix l'exconseller Agustí Bassols

Relleu a Sobirania i Justícia

Quim Torra, en una imatge d'arxiu

Quim Torra és el nou president de l'associació Sobirania i Justícia (SiJ) i relleva en el càrrec a l'exconseller de Justícia de la Generalitat Agustí Bassols. Per la seva part, Isabel-Helena Martí ha estat escollida vicepresidenta.

El nou president de la Junta ha manifestat que "la independència és possible i necessària, però sobretot és justa. La causa dels catalans és la causa de la llibertat". SiJ treballarà en el moviment independentista des de la vessant jurídica, amb una òptica transversal i despolititzada.

El programa d’actuació es basa en 3 eixos (Àrea Jurídica; Àrea d'Estudis i Informes i Àrea de Relacions Institucionals i Comunicació). SiJ organitzarà sempre i en tot moment les seves activitats per donar arguments i avançar en la definició i detalls del full de ruta cap a la independència.

Quim Torra Pla (Blanes, 1962) és llicenciat en dret i editor. Ha escrit nombrosos llibres sobre la història de Catalunya i els seus polítics i escriptors. És un dels impulsors de la demanda a Estrasburg contra la sentència del TC sobre l'Estatut.

Isabel-Helena Martí (Barcelona, 1964), llicenciada en Periodisme i PDD a l'IESE. Provinent professionalment de la gestió de grans centres comercials en l'actualitat treballa a l'empresa familiar en el sector de l'hosteleria.

Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 no m'agrada, Bcn, 26/02/2011 - 17:16

Quim Torra és un opinador monotemàtic que només parla de la independència.

#4 jordi, lleida, 26/02/2011 - 14:10

i és membre de reagrupament, tot s'ha de dir.

#3 Maria del Mar T., Vilassar de Mar, 26/02/2011 - 14:00

El Quim Torra es un personatge seriós i solvent. Tant de bo que aquesta entitat abandoni el tarannà minoritari, de capelleta i una mica friki. La independència va de retirada segons tots els sondeigs i no preocupa a la gent. Es un objectiu legítim; però no pot ocupar l agenda dels propers anys.

#2 - Joan - , Barcelona, 26/02/2011 - 13:02

Carrcuca! estàs cagat?? ha ha ha!!!
Visca Catalunya lliure!

#1 carracuca, barcelona ESPAÑA, 26/02/2011 - 11:51

que alguien explique como se hace eso de "trabajar la independencia con una vertiente despolitizada", no lo entiendo. Todas estas organizacions, plataformas, partidos, reagrupaments, agrupaciones, etc... van cada una por su parte y solo buscan el reparto del pastel, en vez de español será catalá.