Publicitat
Política · 4 d'Abril de 2013. 10:11h.

Relleu als Mossos

Espadaler canvia de comissari en cap

Relleu als Mossos

Josep Milán, amb Joan Saura quan era conseller

El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, ha decidit rellevar el comissari en cap dels Mossos, Josep Milán que, de moment, quedarà sense destinació, tot i que tot sembla indicar que serà un període transitori en espera d’ocupar una altra mena de responsabilitats dins del departament, segons informa La Vanguardia. Milán serà substituït per Josep Lluís Trapero.

La comissaria general d’investigació criminal que deixa vacant el nou responsable de la prefectura dels Mossos d’Esquadra, serà ocupada per l’intendent Antoni Vergés, que ja estava com a segon en aquest organisme responsable de la investigació en la policia catalana.

Sergi Pla, el comissari que va ser destituït com a cap de recursos operatius arran de la polèmica pels informes sobre les càrregues dels antiavalots, durant l’última vaga general del 14-N, serà nomenat cap de la regió policial central i el comissari Joan Francesc Martínez Roma, que l’ocupava fins ara, aconseguirà la direcció de la sala central de comandament. La comissaria general de recursos operatius quedarà en mans de l’intendent Daniel Pérez, que ja l’ocupava des del cessament de Pla.

Trapero va iniciar la carrera policial des de la base dels Mossos i no ha arribat d’un altre cos policial, com l’antecessor, que ho va fer venint d’una policia local. Va estar al capdavant dels equips d’investigació de la ciutat de Barcelona en el moment en què es va produir el desplegament, el novembre del 2005. L’actual segon, Antoni Vergés procedeix de la Guàrdia Civil.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#3 Aqui pilla hasta Ghandi, Barna, 04/04/2013 - 14:52

Asi se hacen las cosas, al sr. Sergi Pla le ascendemos por sus buenas practicas en la BRIMO, aunque hubiese dimitido por esas mismas practicas. Esto es lo que tenemos y no es nada con lo que nos espera de seguir con el gobierno (des...) de los mejores.