Publicitat
Política · 4 d'Abril de 2013. 13:50h.

Relleu en la intimitat

CiU no convoca la premsa en la substitució d'Oriol Pujol al capdavant del grup parlamentari

Relleu en la intimitat

Una reunió de la direcció de CDC a la seu del partit

L'exsecretari general de CDC, Oriol Pujol, ha comunicat a la resta de diputats de CiU que ha deixat de dirigir el grup parlamentari. El dirigent nacionalista s'ha trobat amb la resta de diputats en una reunió celebrada al Parlament.

La federació nacionalista ha fet aquesta reunió -que ha comptat amb la presència d'Artur Mas- de manera discreta i no s'ha convocat els mitjans de comunicació. Pujol ha explicat que va deixar constància de la seva renúncia com a president del grup al registre el passat dimarts, però que és a partir de l'1 d'abril quan va deixar formalment les seves antigues funcions.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va imputar el passat 19 de març per presumpte tràfic d'influències al fins aleshores secretari general de CDC, en el 'cas ITV', que investiga el procés d'adjudicació d'una sèrie d'estacions a Catalunya de la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV).

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 BEJOTA, bcn, 05/04/2013 - 15:54

La diáspora continúa: Dia traslada la sede fiscal de Schlecker de Cataluña a Madrid
La cadena de supermercados ubica el nuevo domicilio social de la cadena de droguerías, que acaba de adquirir, en la localidad madrileña de Las Rozas por razones "operativas".

#7 Kropotkin, Vic, 05/04/2013 - 15:36

Se les nota en la cara que son un equipo de triunfadores en el camino a la independencia.... Jua, jua, jua,...

#6 BEJOTA, bcn, 05/04/2013 - 14:54

Pujalte: "Hi ha gent dins de CiU que no comparteix l'estratègia de Mas"

#5 Kropotkin, Vic, 05/04/2013 - 12:10

¿Aún no ha escrito nada aqui el friki catalanista que se hace pasar por mi para hacer boicot? Jua, jua, jua,... Venga, animate, ¿o es que estás moderando los otros comentarios? ¿Cobras extra?

#4 BEJOTA, bcn, 04/04/2013 - 18:24

Una Generalitat en fallida total
L'altre factor són els immensos pagaments que estan a un punt de caure, en poquíssim dies, sobre la Generalitat. Atès que, repeteixo, l'única font possible de diners és l?Estat, no és ni imaginable que Rajoy pugui ajudar-lo, com no fos amb hipotètiques contraparti'