Publicitat
Política · 28 d'Octubre de 2017. 16:12h.

Relleu light als Mossos

L’Estat tria el número dos dels Mossos per substituir Trapero i manté l’escala jeràrquica

Relleu light als Mossos

El Ministeri de l'Interior ha anunciat que designa el comissari Ferran López, fins ara número dos dels Mossos, per substituir Josep Lluís Trapero al capdavant del cos policial. López és el comissari superior de Coordinació Territorial.

"L'actuació del Ministeri de l'Interior dins dels Mossos d'Esquadra es realitzarà des de la màxima consideració a l'escalafó d'aquest cos policial, aplicant d'aquesta manera un criteri de escrupolós respecte a la jerarquia dels Mossos d'Esquadra”, afirma Interior en un comunicat.

L'executiu de Mariano Rajoy ha anunciat el cessament per decret de Trapero aquesta matinada, quan s'ha fet públic al Butlletí Oficial de l'Estat. Les instruccions als Mossos d'Esquadra, segons l'Estat, les donarà la Secretaria d'Estat de Seguretat del Ministeri de l'Interior.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 28/10/2017 - 22:40

No es mala opción.
A ver si por primera vez es el gobierno de España el que usa la mesura y la "astucia"...

#1.1 Rüben egarcat, Blanes, 29/10/2017 - 12:54

Las escanyas borboni faxistas mai han obrat ni emb mesura ni emb cordura ni sensatesa sempre a siguit someten castigantmanipulant amenasant pero mai mai dialogant ells son els PUTOS amos la resta som VILLANAN al seu servei tan el lucratiu comb servil em una paraula CORTESANS PER A TOTS ELS SEUS DESMESURATS I VISIOSAS SATISFACCIONS. FORE MONARQUIA