Publicitat
Política · 25 de Juliol de 2019. 19:25h.

Relliscada d'Anna Tarrés

La diputada de JxCat aprova reprovar Romeva, Maragall i Bosch

Relliscada d'Anna Tarrés

La diputada de Junts per Catalunya, Anna Tarrés, s'ha equivocat i ha votat a favor de reprobar Raül Romeva, Ernest Maragall i Alfred Bosch, respectivamente exconsellers y conseller d'Acció Exterior. De fet, l'exseleccionadora de natació sincronitzada ha votat grant part d’una moció contra les delegacions de la Generalitat a l'exterior conjuntament amb C’s, PSC i PP.

Tot i que cap punt ha tirat endavant -57 vots a favor (Cs, PSC-Units, PPC i un diputat de JxCat) i 75 en contra (JxCat, ERC, CatECP i CUP)-, Tarrés ha votat a favor de "no autoritzar l'ús dels recursos de tots els catalans destinats a acció exterior de la Generalitat de Catalunya per promocionar el separatisme i atacar Espanya i les seves institucions democràtiques".

La diputada independentista ha demanat "desenvolupar una acció exterior de conformitat amb els principis d'unitat d'acció exterior, lleialtat institucional i defensa dels interessos i valors d'Espanya a l'exterior, donant així íntegre compliment a la normativa d'acció exterior i els pronunciaments del Tribunal Constitucional".

També ha votar favorablement a "deixar d'ocultar a què es van dedicar els lobbies estrangers contractats a l'exterior pels Governs del Sr. Mas i el Sr. Puigdemont i donar informació detallada dels treballs que aquests lobbies van realitzar, i podrien seguir fent, i del cost que això ha suposat per a les arques públiques".

Finalment, ha donat suport a "presentar anualment un informe sobre les activitats realitzades per les delegacions exteriors. Aquest informe ha de contenir, així mateix, les mesures de coordinació, cooperació i respecte al principi d'unitat d'acció exterior de l'Estat, que les delegacions exteriors del Govern i el mateix Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència hagin pres al respecte".

pleno.jpg

94981-parla.jpg

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Montserrat, Barcelona, 26/07/2019 - 09:51

Aquesta li valdria mes tornar a posar el cap dins l'aigua i aixi dignificaria la seva imatge, tot i que segurament les prebendes i els emoluments que xupa de l'erari public superen qualsevol campionat. Està clar que la van contractar preveient l'enfonsament de tota la banda del vivales, pero com el nivell està a la mateixa alçada que tots ells

#5 FRAN BCN, Bcn , 26/07/2019 - 09:31

Quin nivell xd!!

#4 Finsescoions, Blanes, 26/07/2019 - 07:52

Vaja noia ...
Sembla que en politica no sincronitzes gaire....

#3 Gironi mosquejat, Girona, 25/07/2019 - 22:40

Poca feina, molt ben pagada i mal feta, quin nivell

#2 Pepón, Barcelona, 25/07/2019 - 20:36

Esta es una lazi fanática que practicaba su lazismo en la selección española de sincronizada envenenando con su hispanofobia a sus pupilas.

#2.1 Sincro, Teia, 26/07/2019 - 16:06

#2

Aparte de insultar, no tienes ni idea de la historia de la sincro española. Sus pupilas, catalanas en su mayoría, no se "envenenaron de hispanofobia"; y déjalas que ya sufrieron bastante. Es que tiene un ego tan gigantesco que solo trabaja por el poder que pueda conseguir manipulando, sea donde sea. Y se mete en política y la caga. Simplemente.