Publicitat
Política · 14 d'Abril de 2018. 19:33h.

Relliscada del CDR de Girona

Confon una iniciativa artística a Carcassona amb una “acció solidària per la llibertat dels presos”

Relliscada del CDR de Girona

El CDR de Girona-Salt ha informat a twitter d’una acció solidària a Carcassone (França) per la llibertat dels presos que en realitat es tracta d’una obra artística realitzada per l’artista suís Felice Verini amb l’objectiu de celebrar el 20è aniversari que la localitat medieval francesa forma part de l’UNESCO.

La ‘falsa’ acció solidària també ha estat difosa a la xarxa per l’exdiputat dels comuns, Albano-Dante Fachin, qui, admirat, ha adjuntat la informació juntament amb el comentari “fli-pa”.

52754-2.jpg

També ho ha difós Joan Maria Piqué, actual cap de premsa de Carles Puigdemont a Brusel·les, ex director de comunicacions internacionals del Govern i ex cap de premsa d’Artur Mas quan aquest era president de la Generalitat. Piqué ha repiulat les imatges i el missatge “Carcassonne loves Democracy. Carcassone loves Republic #FreeCatalanPoliticalPrisoners”.

pi.jpg


El CDR gironí ha anunciat d’entrada aquesta “acció solidària a Carcassone per reclamar #LlibertatPresosPolítics”. “Ni amb la criminalització ni amb les seves presons ens aturaran! Seguim lluitant per fer efectiva la República! #JoSocCDR #Primevara Republicana”.

92842-1.jpg

Juntament amb aquestes paraules, han adjuntat diferents fotografies de les muralles de Carcassona amb motius grocs. Aquests, però, no eren pels polítics independentistes presos, sinó una obra artística realitzada per Felice Varine amb l’ajuda d’estudiants per celebrar l’efemèride de l’entrada a l’UNESCO, tal i com ha informat @malditobulo.


“Ep! Mirant els articles que ens feu arribar, reconeixem que se'ns ha colat, esperem amb tantes ganes la necessària solidaritat internacionalista que no hem contrastat la informació abans de penjar-la. Ens ha jugat una mala passada l'alegria en temps de criminalització. Disculpeu!”, s’han justificat posteriorment.

Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#27 Alejandro, Barcelona, 15/04/2018 - 13:53

A parte del bulo y del oportunismo del CDR, si lo que quería el artista Felice era celebrar la entrada a la Unesco de la ciudad de Carcasonne, lo que ha conseguido a mi juicio es destrozar con su pintura el precioso castillo medieval.No entiendo cómo lo han permitido

#26 Barretina a rosca, Black hole, 15/04/2018 - 11:36

Casi todas las noches hago mi pequeño acto a favor de los indepes, ato con su correspondiente lazo amarillo la bolsa de basura y la tiro al contenedor de la "bruticia".

#25 opinador, Barcelona, 15/04/2018 - 10:19

en el fondo todos ellos saben que el color del catalanismo es el azul marino como el de las camisas de sus abuelos cuando se ponían cara al sol

#23 catafracto, Barcelona, 15/04/2018 - 10:14

Si es que está claro: se es independentista cuando no tienes capacidad intelectual para ser otra cosa... ¡Jojojojojooooo!

#22 zeppelin74, bcn, 15/04/2018 - 09:08

Ara també diran que els taxis a New York són grocs per solidaritat amb els colpistes.Patètics.

#22.1 Marta2, Cornella, 15/04/2018 - 11:46

Y Bob Esponja también.