Política · 13 de Juliol de 2017. 20:50h.

Remodelació imminent

Puigdemont anul·la la seva agenda d’aquest divendres davant els previsibles canvis al Govern

Remodelació imminent

Carles Puigdemont i Marta Pascal (foto: TV3)

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha anul·lat la seva agenda pública prevista per aquest divendres davant la possible remodelació al Govern. De fet, Puigdemont s’ha reunit aquest dijous, individualment, amb els consellers del PDECAT al Parlament per tancar files al voltant del referèndum.

La roda de contactes ha començat aquest dijous al matí amb les conselleres de Governació, Meritxell Borràs; la de Presidència, Neus Munté; i els consellers de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull; i de Cultura, Lluís Puig. També s’ha trobat amb la coordinadora general del PDECAt, Marta Pascal, així com amb el vicepresident del Govern, Oriol Junqueras; segons ha avançat TV3.

Això passa després que Puigdemont anunciés aquest dimecres una reorganització del Govern que, segons s'ha sabut ara, podria ser imminent, abans del cap de setmana. La setmana passada el president va cessar Jordi Baiget com a conseller d'Empresa i Coneixement després d'expressar els seus dubtes sobre el referèndum de l'1 d'octubre en una entrevista.

15 Comentaris

Publicitat
#13 Gregari, VNG, 14/07/2017 - 08:33

Ahora vienen las "purgas de Stalin".

#12 Per Andreu, Bcn, 14/07/2017 - 08:26

Des de la paperera de la història el ressentiment d'un expresident ressentit i tòxic portant un país a la confrontació mitjançant un cop d'estat del que ens sortirem tots mal parats. La cosa es complica, els kamikazes ja estant a punt, les seves armes l'odi i el victimisme. Cop d'estat preparat!!!

#11 Eusebio, Esplugues de llobregat, 14/07/2017 - 07:05

Aún le quedan amigos por enchufar, y ya le queda poco para poder hacerlo.

#10 Carlos Gomez, un saludo del sebolla, 14/07/2017 - 00:34

A veure quina nova sorpresa ens te preparada el Neron de Girona.

#9 Albert Escarré Puig, Barcelona, 13/07/2017 - 22:59

#7

¡¡Muy bien hecho Carlitos, al que No piense como tú, A LA SANTA CALLE !!!. Eso es DEMOCRACIA; TOLERANCIA, DIÁLOGO. Sí o Sí. Tu eres la eterna verdad, la perfección encarnada, los demás pura M.