Publicitat
Política · 2 de Febrer de 2010. 10:38h.

Renyer plega del "règim d'Hugo Chávez" de Carretero

"Em desvinculo totalment d'allò que pugui fer Reagrupament a partir d'avui mateix"

Renyer plega del "règim d'Hugo Chávez" de Carretero

Jaume Renyer, en una imatge d'arxiu

El fins ara militant de Reagrupament, Jaume Renyer, ha plegat de Reagrupament en considerar que la formació de Joan Carrero s'assembla més a un "règim d'Hugo Chavez que a una democràcia nòrdica". Renyer explica en el seu bloc a Vilaweb que "Emili Valdero ha anunciat en nom meu que els quatre dirigents que no ho vam fer dissabte ho fem avui, sense que calgui escollir uns membres suplents que ens substitueixin -a nosaltres i als tretze dimissionaris del dissabte- i sense que es convoqui una nova assemblea nacional. No és això el que podia dir en nom meu".

"Jo no poso el meu càrrec a disposició ni de Joan Saura, ni de Joan Carretero, sinó del Parlament o dels associats a Reagrupament constituïts en assemblea nacional. Sóc un home de paraula i em sembla inconcebible que algú que ha dimitit -per purgar els dirigents que no són del seu grat- s'ho repensi i que els militants ho acceptin com si res hagués passat (convalidant així, una actuació manifestament contradictòria amb els procediments escrupolosament democràtics que hom pregona defensar)", denuncia.

Renyer lamenta que "en pocs dies els dirigents de Reagrupament que han dimitit amb Carretero al capdavant han contradit reiteradament -en el fons i en la forma- allò que teòricament diuen defensar, llevant credibilitat i congruència als propòsits fundacionals i a la ponència política aprovada el 3 d'octubre passat".

"I, a més, hom anuncia l'empelt amb un altre projecte incipient, el de Joan Laporta, que pel que es coneix poca cosa té a veure amb el de Reagrupament, sense que s'hagi discutit en cap òrgan de direcció i menys encara consultat amb els associats", critica.

"Ateses les consideracions anteriors, no vull participar en una operació de confusió, plena d'incoherències, i una purga més pròpia del règim d'Hugo Chavez que d'una democràcia nòrdica, que en res s'asembla a allò que penso ha de ser un projecte independentista i de regeneració democràtica. No solament dimiteixo com a membre de la Junta Directiva sinó que em desvinculo totalment d'allò que pugui fer Reagrupament Independentista a partir d'avui mateix", conclou.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Ramon.cat, Barcelona, 03/02/2010 - 13:44

Sr. Renyer ha fet be de plegar, millor que estigui lluny de Reagrupament, vostè era un tap per a creixés aquest projecte.

#16 Fran, Llinars, 03/02/2010 - 01:13

Q no t´enteres Renyer,q aixo es el q volen, ser com l´Hugo Chavez, la barret vermell ja ho tenen,ara nomes els hi falta els pebrots,pero d´aixo ja van mes curtets.

#15 pere, mataro, 02/02/2010 - 19:07

En Renyer es amic intim del sociata carod, amb això està tot dit, és un infiltrat dels de esquerra per espiar i fer mal a reagrupament, estan espantats pq les enquestes donen una hecatombe a erc

#14 Des de fora, figueres, 02/02/2010 - 18:01

Des de fora només es pot dir que feu pena uns i altres. Sempre barallant-vos.. I per entremig Catalunya estripant-se en mans dels espanyols... tots plegats semblem inútils.

#13 Tio Canya, Girona, 02/02/2010 - 17:10

Si no pots tornar a ERC, potser et pot presentar com a canditat a batlle de Perpinya.Treballa com a militant de base i potser tindras oportunitats a on vagis. Fora tots els barons territorials, aixó s' acabat.Potser a Ciu o el Sociates et voldran.