Publicitat
Política · 20 de Setembre de 2021. 20:56h.

Reobert l’oci nocturn per intentar frenar els botellots

Després dels incidents violents a Tiana, a l’Autònoma i a Llinars

Reobert l’oci nocturn per intentar frenar els botellots

L'oci nocturn podrà reobrir a partir de la mitjanit de dijous a divendres, però només els espais a l'exterior i fins a les tres de la matinada. Així ho ha decidit el Procicat, després d'haver-lo mantingut tancat tot l'estiu. Els locals d'oci tindran mitja hora per desallotjar els espais a partir de les tres de la matinada.

Segons les patronals, a partir del 15 d'octubre també es podran obrir els espais interiors per a les persones amb certificat Covid. Es podrà fer servir la pista de ball, però tindrà un aforament limitat.

L'obertura es justifica per una millora en els indicadors sanitaris de la pandèmia, tot i que no s'arriben a alguns dels requisits marcats per Salut, com baixar del llindar dels 100 crítics a les UCI o arribar al 80% de la població vacunada. La restauració també amplia horaris fins a la una de la matinada, amb mitja hora per desallotjar. Fins ara podien obrir fins a dos quarts d'una.

La reobertura de l'oci nocturn ha estat molt reclamada pel sector, però també per diverses institucions, com el Departament d'Interior, l'Ajuntament de Barcelona o col·lectius de Mossos i policies locals, que han demanat més efectius per fer front a macrobotellons com els que s'han viscut aquest cap de setmana a Tiana o a la Universitat Autònoma, a Bellaterra, i que han acabat amb incidents greus.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#19 Sergi Sergio, Barcelona, 21/09/2021 - 14:18

Los botellones ha sido generados por toda esta banda de incapacitados, cerraron a cal y canto todo el ocio nocturno y los jovenes se han ido al botellon, ahora se despiertan todos estos lumbreras???

#18 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 21/09/2021 - 12:03

Los botellones llegaron para quedarse. Y esto ya no lo frena nadie. El ocio nocturno tiene su público y los botellones el suyo. Cuando cierra el ocio nocturno, ahora y siempre, la gente se queda a seguir con la fiesta. Me alegro por ellos (ocio nocturno) ya que se les ha señalado siempre.

#17 Marti, Palafrugell, 21/09/2021 - 11:50

Lenguaje no verbal: Aragones con los brazos cruzados sobre el pecho (tiene miedo a que lo agredan).

#16 Pepón, Bcn, 21/09/2021 - 11:27

Con sus negligencias han hecho posible que los botellones se hayan vuelto la norma. Muchos se han dado cuenta de que se lo pasan mejor de botellón al aire libre que en un sótano donde no se puede ni hablar. Los botellones se quedan.

#15 ALEX, Terrasa, 21/09/2021 - 11:14

Justo cuando este finde son las fiestas de la Merce, no sabe nada el enano,una pregunta éste es otro enano hormonado como Messi.