Publicitat

Un diputat de Ciutadans ironitza sobre la seva preocupació per "les normes internacionals"

Repàs a ERC

El diputat de Ciutadans al Congrés, Guillermo Díaz, en una intervenció parlamentària, ha ironitzat sobre la preocupació a ERC "pel compliment de la normativa internacional a Espanya".

"Són multitud les normes internacionals que consideren el nazisme la principal pesta del segle XX. Vegem, en aquest hemicicle només hi ha un partit que ha contactat en el passat amb el partit nazi a Alemanya, eren els germans Badia, i aquest partit és ERC" , ha recordat.

"Hi ha moltes normes internacionals que consideren que el feixisme és un règim pudent", ha indicat, a més d'afegir que "només hi ha un partit en aquest hemicicle que ha fet desfilar camises marrons per ciutats espanyoles, per Barcelona concretament, i és ERC".

"Per cert, aquests camises marrons passejaven amb torxes, d'aquí vénen les tradicionals torxes que veiem moltes vegades als aquelarres secessionistes; no són més que la translació d'estètica nazi extreta dels congressos de Nuremberg. Tot molt normal i d'acord amb la normativa internacional".

"Per cert, només un partit en aquest hemicicle va fer diputat el germà de Franco, Ramón Franco Bahamonde, que va bombardejar Catalunya encantat des d'un avió. Aquest partit no era la Falange, era Esquerra", ha dit.

Díaz ha indicat que "són multitud les normes internacionals que condemnen el racisme" per tot seguit recordar les opinions d'Heribert Barrera i també que "només un partit en aquest hemicicle té avui un president que ha escrit articles sobre les diferències genètiques entre els catalans i la resta d'espanyols, és a dir, Oriol Junqueras".

"Són moltes les normes internacionals que condemnen el terrorisme", ha prosseguit el diputat, per a continuació esmentar "Xavier Vendrell, membre del grup terrorista Terra Lliure, exconseller d'ERC".

"Hi ha un sol partit que ha tingut un president que ha negociat amb terroristes on han de posar les bombes. Aquest president d'ERC va negociar amb els etarres que matessin; que estava bé, que matessin, però fora de Catalunya. Qui era aquest president ? Carod-Rovira", ha assenyalat.

"El full de serveis d'ERC té els mèrits següents: acumula filonazisme, filofascisme, filoterrorisme, racisme, llatrocini, colpisme, autoritarisme, adoctrinament, assetjament de menors i nacionalisme. Senyors d'ERC, si els preocupen aquells que no compleixen les normes internacionals, dissolguin-se", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 lluis p., barcelona, 23/09/2022 - 11:28

Los politicos y periodistas no afectos al regim siempre que tengan a un politicio nacionalista delante tienen que remarcar cuando que se hable de educacion su cinismo y doble moral de llevar a sus hijos a colegios trilingües o cuatrilingües, como no quieren para sus hijos la educacion que quieren imponernos a los catalanes, emprezando por cambray.

#12 Soloesmiopinion, Tabarnia, 23/09/2022 - 08:48

Y eso que no ha citado las chekas, ni el "manifest per la conservació de la raça catalana", etc, etc. Aún ha estado suave.

#11 LA CLAU, Barcelona, 23/09/2022 - 08:35

Es molt sencill, mentres que el SEU DISCURS, PROPAGANDA I DOCTRINA
surt a tots els mitjans BEN SUBENCIONATS per TOTS els catalans

LES VERITATS COUEN, NO INTERESSAN
i practicament no surten, en lloc

Gracies Sr Rius

#9 Pan con tomate y jamón ibérico, Salut i Tabarnia...!!, 22/09/2022 - 22:44

¡Muy bien Guillermo...! y se te ha pasado la checa de Gracia... por cierto, Rufián no parecía sorprendido por la relación de atrocidades históricas de su secta... ¿Lo tendrá asumido...? o... ¿ni lo sabe, ni lo quiere saber...? y es que, con sueldazo de diputado las tragaderas son mas amplias. Si hasta se ha olvidado de los 18 meses...

#9.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 23/09/2022 - 08:45

A Rufián se la Suda todo mientras cada mes le caiga la morterada que le pagamos entre todos.

#8 Ramón, BCN, 22/09/2022 - 22:20

Ahora vas y lo cascas jajajaja que somanta.