Publicitat
Política · 21 de Juliol de 2021. 11:24h.

Repàs dels Comuns al Govern

David Cid enumera els "cinc errors" amb el covid

Repàs dels Comuns al Govern

El diputat dels Comuns al Parlament, David Cid, s'ha mostrat crític amb la gestió de la Generalitat en la cinquena onada de la pandèmia "cal que governin no només que opinin" ha expressat Cid al Parlament. A més, el diputat ha recordat al president Pere Aragonès els "cinc errors" que ha comès el seu govern amb el covid.

Pels Comuns aquests "errors" han estat: "L'atenció primària" on "falten professionals", "una desescalada massa ràpida", "anades i vingudes" -referint-se a la petició del Govern a l'Estat de la retirada de mascaretes i el posterior canvi d'opinió-, els "macrofestivals" i la "pèrdua de capacitat de rastreig".

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="ca" dir="ltr">El govern de la resignació ara és el govern de la repetició dels errors. Davant la 5ª onada cal:<br> Reforçar ja l&#39;Atenció Primària.<br> Recuperar la capacitat de rastreig.<br>? Prendre decisions a temps.<br><br> <a href="https://twitter.com/Ciddavid?ref_src=twsrc%5Etfw">@Ciddavid</a>: &quot;Cal que governin, no només que opinin.&quot; <a href="https://t.co/jdkplL0A7R">pic.twitter.com/jdkplL0A7R</a></p>&mdash; En Comú Podem (@EnComu_Podem) <a href="https://twitter.com/EnComu_Podem/status/1417814601312448522?ref_src=twsrc%5Etfw">July 21, 2021</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

"Tenim el rècord de contagis a Catalunya a nivell europeu, l'atenció primària fa setmana que està col·lapsada, s'ha perdut la capacitat de rastreig, el 40% dels contactes estrets no fan la quarantena i el departament de Salut calcula que la setmana que ve arribarem a 500 pacients a l'UCI", ha manifestat el diputat David Cid.

Aragonès ha dit que "assumeixo tota l'autocrítica necessària" tot i que ha volgut justificar que la situació actual "no era previsible en aquell moment en què es va produir".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Jos, VNG (Ghost Republic), 21/07/2021 - 15:34

I això no ho veu al govern d'Espanya també¿? A no, que en formen part.

#1 Marcial Heredia, el circo de la tele, 21/07/2021 - 13:47

Demasiados deberes le han puesto al chaval. Le queda poco para irse de vacaciones y está apabullado. Pensaba que de presidente ya no haría falta llevarse los libros a la playa. Pero es lo que pasa cuando uno lo catea todo.