Publicitat
Política · 19 de Gener de 2023. 19:36h.

Repassada d'una eurodiputada hongaresa al govern espanyol

"I vostès tenen el valor de criticar el nostre Estat de Dret?"

Repassada d'una eurodiputada hongaresa al govern espanyol

L'eurodiputada hongaresa, Enikó Gyóri, ha atacat Pedro Sánchez per haver conformat el Govern de la mà de partits "anticonstitucionals i d'extrema esquerra" que tenen com a objectiu "destruir l'Estat de dret". Gyóri forma part de Fidesz, partit del president Viktor Orban i anteriorment va ser ambaixadora d'Hongria a Espanya.L'eurodiputada, a la seva intervenció, acusa de corrupció els socialistes i critica que "el Govern de Sánchez funcioni gràcies a un acord amb partits anticonstitucionals i d'extrema esquerra".

També afirma que el Govern busca "complir la seva agenda: desmantellar l'Estat de dret, les llibertats, interferir a la vida privada i posar en risc la seguretat quotidiana dels espanyols".

"Criminals al carrer, nomenaments de companys als alts càrrecs de la Justícia, canvis de les regles de joc per validar les seves posicions, criminalitzar els jutges per les seves decisions", lamenta, a més de demanar "mesures" contra el Govern espanyol.

"I vostès tenen el valor de criticar-nos pel nostre Estat de Dret? A Hongria la llei i la Constitució mai permetrien això. Vostès utilitzen els fons de recuperació amb molta opacitat mentre fan xantatge perquè no donin fons a Hongria", afegeix.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#13 Ojotuerto, Calafell.TAB, 25/01/2023 - 09:33

Te has dao cuenta tú también!!

#12 BEJOTA, bcn, 24/01/2023 - 14:29

¿HASTA CUÁNDO , PEDRO SÁNCHEZ, VAS A SEGUIR ABUSANDO DE NUESTRA PACIENCIA?¿QUÉ TE HABRÁ PROMETIDO SOROS , P.SÁNCHEZ?
«ROMA NO PAGA A TRAIDORES».

#11 L'avi Florenci, Pujol: la terra i la deixa, 20/01/2023 - 23:14

"...Aquell que diu la veritat, ni menteix ni peca."
Sant Antoni de Pàdua. Llibre de Salms. s.XIII

#9 Ens prenen el pel, Chez Titole, 20/01/2023 - 09:44

En nom de les llibertats, drets de les dones sobre els homes, welcome refugees, que ve l'extrema dreta!, etc etc, ens han pres el pel durant quests darrers anys, fins i tot el partit de dretes més important s'ha reconvertit al bonisme i el tot s'hi val atès que de no fer-ho els acusaríen de feixistes. L'imatge esdevè més valorada que els valors

#8 Martín, Villadecaballos, 20/01/2023 - 08:55

¡Gracias Sra. Gyóry y enhorabuena por su magnífico español!