Publicitat
Política · 17 de Desembre de 2019. 20:34h.

Repesquen Aleix Villatoro

El fill de l’escriptor és nomenat secretari general d’Exteriors

Repesquen Aleix Villatoro

Aleix Villatoro

El Govern ha nomenat Aleix Villatoro aquest dimarts nou secretari general del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència. El fins ara director general de Relacions Institucionals i amb el Parlament tornar a convertir-se en el número dos d’Exteriors, càrrec ja va ocupar en època de Raül Romeva.

Aleix Villatoro -fill de l’escriptor Vicenç Villatoro- és llicenciat en Ciències Polítiques per la UAB i té un postgrau en Anàlisi i Comunicació Política. Va començar la seva carrera professional a l’administració pública com a tècnic del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC).

També ha estat cap de Relacions Institucionals del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació (2006-2007) i cap del gabinet del conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació en època de Joan Manuel Tresseras (2007-2010). Villatoro també ha exercit com a professor d’Institucions Polítiques del grau de Comunicació Audiovisual de la Universitat Internacional de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 rosa, Barcelona, 18/12/2019 - 09:26

Algún càrrec més per algú que te parents importans dins del independentisme? Posats a repartir suntuosos càrrecs als amics........

#1 Benet , Barcelona, 18/12/2019 - 09:12

Ja no disimulen i tiren pel dret mantenint la mentida i l'engany al ramat. Col.locar amics i familiars, amistançades i parents, aquest es el veritable i unic motiu del mal anomenat "procés". Ni interés pel pais ni pels ciutadans. Lo que volien era fer un regne de taifes per ells, i mentres puguin aniran malversant al seu favor, és la gran estafa