Publicitat
Política · 8 de Juny de 2017. 12:10h.

Represàlies al PDECAT

Cessada fulminantment Teresa Pitarch com a directora de l’Institut Català de la Dona

Represàlies al PDECAT

El Govern ha decidit cessar la fins ara presidenta de l'Institut Català de la Dona, Teresa Pitarch, després que aquesta anunciés ahir que es donava de baixa del PDECAT arran del cas Gordó. Pitarch és la mà dreta del ex conseller dins el moviment intern de Nova Convergència.

En una carta adreçada a Marta Pascal, la també presidenta de l’Institut Català de la Dóna acusa al partit de no “respectar els compromisos, el company i sobretot, respectar principis fonamentals en un Estat de dret i democràtic, com és la presumpció d’innocència”. “No comparteixo la vulneració d’aquests principis morals i polítics”, remarca.

“Un partit que no respecta compromisos, companys i principis fonamentals difícilment pot fer una política que porti el país a cotes més altes de llibertat, seguretat i progrès econòmic i social”, afegeix. “Sento que el meu desacord és amb la majoria de la Direcció actual i no pas amb els principis inspiradors del partit”, destaca. Pitarch conclou que “la direcció d’avui marca les maneres i els criteris a seguir. I han passat massa coses que no puc compartir”.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 08/06/2017 - 13:06

Desde que los catalanes enviamos a ciu/cdc/dil/pdec4%t al grupo mixto, la alfalfa del pesebre se ha reducido considerablemente. Tras subvencionar medios afines y poner SIes en las rotondas, las hostias internas son de antología.

#7 Pepón, Bcn, 08/06/2017 - 12:56

Así funciona DIE SEPARATISTEN MAFIA. A esta la cesan por discrepante y a la hermana del qatarí Pep Guardiola la mandan de embajadora a Copenhague como pago a los servicios prestados por el encantado de haberse conocido.

#6 Carlos Gomez, l´ escuepta nasiunal, 08/06/2017 - 12:50

Ens estem quedant sense tietes.

Tan be que anavem

#5 Carlos Gomez, l´escupeta nasiunal, 08/06/2017 - 12:48

Catalunya es trenca

#4 botifler1914, sINITACA, 08/06/2017 - 12:37

Con lo poco que les queda para repartirse no están para dar alfalfa a críticos, los sitios en el pesebre son cada día más escasos.