Publicitat
Política · 2 d'Octubre de 2018. 17:52h.

República virtual

"Som aquí per fer efectiva la República catalana"

República virtual

Quim Torra (Foto: JxCat)

El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, ha afirmat que "som aquí per fer efectiva la República catalana" durant el seu discurs al debat de política general. "No som aquí per gestionar una autonomia, sinó per construir la República catalana" ha manifestat en la seva intervenció.

"La solució no és un nou Estatut, i jo no renunciaré al mandat de l'1-O perquè el mandat pertany al poble de Catalunya. Aquest govern està compromès a no aturar-se fins a fer-se efectiu el mandat del referèndum amb totes les conseqüències" ha dit.

Quim Torra també ha apostat per ser "un país capdavanter en seguretat" l'endemà dels incidents que es van produir al parc de la Ciutadella, en el qual els manifestants van aconseguir trencar el cordó policial i arribar a les portes de l'edifici del Parlament de Catalunya.

"Si aconseguim ser un país capdavanter en seguretat, aconseguirem ser capdavanters en qualitat de vida" ha afirmat Torra durant el seu discurs al debat de política general. "La seguretat ens serveix per garantir la democràcia la convivència i per protegir les persones i béns" ha apuntat Torra, recalcant que "Catalunya té la sort de comptar amb sistema de seguretat pública de primer ordre amb prestigi i reconeixement internacional".

Els CDR van sobrepassar el cordó de seguretat dels Mossos d'Esquadra i van arribar fins a les portes del Parlament de Catalunya aquest dilluns a la tarda, el mateix dia en què el president de la Generalitat, Quim Torra, va fer costat als Comitès de Defensa de la República en l'acte oficial de commemoració del referèndum a Sant Julià de Ramis. "Vosaltres, amics dels CDR, que apreteu, i feu bé d'apretar", va dir.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 La Pepita del Raval, Cadaques, 04/10/2018 - 22:51

IKEA ....republica independiente de mi casa y de todos.

#11 Albert Escarré Puig, Barcelona, 02/10/2018 - 22:17

#11

Kim, piensa antes lo que dices, que hasta tus radicales te abuchean y piden tu dimisión. Saliste del Parlament escoltado de tus DESILUSIONADOS Mossos y todos que obedecieron tus mandatos,cotaron carreteras, autopistas, pidieron tu DIMISIÓN, Pero tú tranquilo, son " demócratas ". Te van a correr a GORRAZOS. Visita Sant Boi o Martorell...

#10 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 02/10/2018 - 21:25

Ja li heu instal.lat güifi per si baixa de Girona el tito Ramon ?

#9 Albert, BCN, 02/10/2018 - 20:58

Es todo un lujo Cataluña, te pueden detener por limpiar basura amarilla de las calles pero en cambio liarla en las calles, cortar carreteras, y parar el AVE no solo esta permitido sino que esta respaldado por el presidente racista.
Da que pensar.

#8 Yolanda, Girona, 02/10/2018 - 20:27

Torra: es el president de más baja categoría que ha tenido Catalunya. Cada vez que habla mejor taparse los oídos. Es un tipo sin altura política, que confunde, por la mañana alienta a los CDR, hoy dice que la violencia no es el camino. En qué quedamos? Cada vez que lo veo/oigo me entran ganas de ir al lavabo, dicho de manera fina...