Publicitat
Política · 30 de Desembre de 2020. 11:35h.

Residència o centre de dia?

Els comunicats del Govern deien que era el primer però Budó parla ara d’"equipament diferent”

Residència o centre de dia?

El Govern, a través de la seva portaveu Meritxell Budó, va assegurar que havien complert totes les mesures de seguretat durant la visita que Pere Aragonès i Alba Vergès van fer a l’Hospitalet amb motiu de la primera vacuna contra el covid.

Les visites a les residències estan prohibides arran de la pandèmia, però Budó va afirmar que en el cas de l’Hospitalet es tractava d’un “Centre de dia”. “Era un equipament diferent i es van prendre totes les mesures sanitàries pertinents per accedir en aquest centre”.

Tot i això, el comunicat oficial del Govern afirmava que es tractava d’una residència. “Aragonès ho ha dit aquest migdia des de la de la residència pública Feixa Llarga de l'Hospitalet de Llobregat on la infermera, Idoia Crespo, ha administrat la primera vacuna a Catalunya contra la Covid-19 a Josefa Pérez, de 89 anys”, afirmava el comunicat.

També en un comunicat previ a l’esmentada visita, el Govern informava que “a les 12.00 hores, està previst que s’administri la primera vacuna a Catalunya a un resident de la residència Feixa Llarga de l’Hospitalet de Llobregat”.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat