Publicitat
Política · 12 de Gener de 2020. 11:39h.

Ressentiment de Santi Vidal amb ERC i JxCat

"He trobat gent que m'ha fallat"

El ja exmagistrat Santi Vidal ha mostrat el seu ressentiment amb "algunes" persones d'Esquerra i de Junts per Catalunya en una entrevista al programa Preguntes Freqüents de TV3, on ha assegurat que "hi ha hagut gent que hi tenia confiança i molta amistat que no ha estat a l'altura que jo esperava".

Vidal ha exposat que "amb qui he tingut més relació ha estat amb gent d'Esquerra i JXCat, on he trobat gent magnífica que m'ha donat suport i he trobat alguns i algunes que m'han fallat". "A tots dos partits", ha subratllat.

L'exsenador de la formació republicana no ha volgut donar noms, però ha explicat que aquestes persones "ja ho saben" i que li van dir que "la política és això" i "frases com 'ja sabies on et posaves'".

Santi Vidal també ha manifestat que "ni diputats ni senadors manem als partits polítics" i ha afegit que "dins dels partits hi ha una estructura, un pinyol, i alguns que estan a dins els agrada poc que altres companys tinguin una opinió lliure".

L'exjutge, d'altra banda, ha justificat la seva jubilació avançada perquè "no vull continuar formant part d'un sistema que ha substituït intencionadament l'administració de justícia per l'administració de venjança". També ha dit que apuntat que els magistrats del Tribunal Suprem, Manuel Marchena i Pablo Llarena, "són bons juristes" però, segons ell, "en un cas concret com aquest, no han demostrat ser-ho".

Finalment, ha denunciat que "han infringit una sèrie de normes de rang institucional, constitucional i processal". "En el cas de Catalunya, el Suprem s'ha comportat com un tribunal polític. El tribunal presidit per Marchena ha vulnerat un seguit de drets fonamentals que fins llavors havia respectat en altres casos", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#25 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro…, 13/01/2020 - 17:02

"He trobat gent que m'ha fallat"

Hombre tito... es que con un bocazas como tú a ver quien se fía... ¡pobre...! no se puede ser más memo...

En todo caso es de agradecer a éste y otros separatistas tronados, el haber dejado "al prusés" haciendo el ridículo con el culo al aire...

#24 Joan, Tarragona, 13/01/2020 - 17:00

I tu que et pensabes ruc, mes que ruc......

#23 Damian, Viladecans , 13/01/2020 - 10:07

Este era un topo del CNI, que no encontraron las urnas pero con este si acertaron para hundir el Pruces desde dentro.

#22 Xisxes, Barcelona, 13/01/2020 - 06:25

En resumen, que no le han dado ningún carguito a cambio de los servicios prestados.

#21 pepe, andorra, 12/01/2020 - 23:10

estimado censor, hoy no has tenido piedad, gracias, espero solemnemente q hagan lo mismo contigo, no solo me los has censurado, si no q me has borrado comentarios q ya estaban puestos, nada q objetar, es tu trabajo, pero no deja de se curioso q los de catañordo no los censures. Nos ha tocado el censor separata, joer, lo q haria con fortuny el nota.