Política · 12 de Febrer de 2019. 19:22h.

Restauradors contra Colau

"S'ha confós d'enemics als quals havia de combatre"

Restauradors contra Colau

El Gremi de Restauració de Barcelona s'ha mostrat molt crític amb la gestió d'Ada Colau en el pregó que han fet en motiu de les festes de Santa Eulàlia. El president de l'associació Amics del Passeig de Gràcia, Lluís Sans, que ha sigut l'encarregat de llegir el pregó en presència de l'alcaldessa, ha criticat la gestió de Colau en qüestions com l'ordenança de terrasses, el "top manta" o el turisme. Els candidats a les eleccions municipals han estat presents en la lectura del pregó.

Els restauradors i comerciants, que se senten perjudicats per la tolerància de l'Ajuntament amb els manters, per l'augment de la inseguretat i per les traves burocràtiques que pateixen, han traslladat les seves crítiques a la gestió a través del pregó de Santa Eulàlia.

"Els empresaris d'aquesta ciutat volem una Barcelona més pròspera i innovadora. Hem superat els anys més durs de la crisi però l'actual mandat s'ha confós d'enemics als quals havia de combatre" ha afirmat el president de l'associació Amics del Passeig de Gràcia, fent referència a la gestió municipal en les terrasses i el turisme. Sans ha defensat que "les terrasses i el turisme" no són els enemics que s'han de combatre, sinó que s'ha de combatre la inseguretat, millorar la mobilitat, promoure la creació de llocs de treball i oportunitats.

El president de l'Associació d'Amics del Passeig de Gràcia s'ha referit a tots els candidats a les eleccions municipals presents a l'acte i els hi ha demanat "valentia per obrir-vos a tots les barcelonins, i no només a aquells que formen part de la vostra trajectòria personal o del vostre entorn polític".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Ferdy, Badalona, 14/02/2019 - 21:40

para Ada, según veo.

#14 Ferdy, Badalona, 14/02/2019 - 21:39

Cada mes un mes entero
cada vez cada vez más
aunque lo intentas hasta de perfil.
Te han cazao'
es tu historia como vas a dimitir
Rosendo Hasta de perfil
La letra es aplicable a temas de corrupción.
Debería ampliar a la temática de mala gestión, nefasta gestión o negación de la gestión.
Últimica perla: Premis Ciutat de Barcelona.
Sema

#13 E. Payetó, Barcelona, 13/02/2019 - 22:28

tormenta escampará). Va a ser y será que no. No rotundo. Pero vaya si la queréis votarla que Barcelona será un recuerdo en la retina de sus ciudadanos y de sus visitantes de lo que fue y de lo que será, si siguen en el cap i casal BcnenComú.

#12 E. Payetó, Barcelona, 13/02/2019 - 22:27

ideario quedabien, metemierda a los demás, cuando ella sabía más que de sobras que no conseguiría nada o muy poco. Tanto gobernar a modo de titular que se le ha escapado el control de las manos: ahora los titulares le condicionan su acción (poca) política. Ella no es Mariano Rajoy ni sabe hacer el Don Tancredismo (significa que con el tiempo la

#11 E. Payetó, Barcelona, 13/02/2019 - 22:25

Ja per acabar-ho d'adobar, la noti con la que se despacha ese medio comprometido: Ada permite abri el mayor club de estriptis de Barna. La opo que está que salta a la yugular, le espeta que con eso se contribuye a la cosificación de la mujer.
Colau no durará hasta la contienda electoral con tanto disgusto. Pero tiene su merecido por su falso