Publicitat
Política · 11 d'Octubre de 2008. 16:24h.

Retallada dels diners per difondre la identitat catalana

La crisi obliga el Govern a reduir les subvencions

Retallada dels diners per difondre la identitat catalana

Es retallaran les subvencions per a la promoció del català

La crisi obligarà el Govern a retallar les subvencions que concedeix a diverses entitats per difondre i prestigiar la identitat catalana, segons ha informat la conselleria de vicepresidència en resposta a una pregunta parlamentària per escrit del diputat Daniel Sirera (PP).

En la resposta, el director de polítiques sectorials de vicepresidència, Josep Maria Jové, indica que "tenint en compte la necessitat de contenció de la despesa que realitza el Govern, derivada de la situació econòmica actual," aquest any s'han reduït les subvencions. S'ha passat dels 2,25 milions que el passat any va donar la Generalitat a iniciatives dedicades a difondre i prestigiar el patrimoni cultural i la identitat de Catalunya "dins del seu àmbit lingüístic" al milió d'euros que es concediran aquest any.

D'aquesta convocatòria de subvencions poden beneficiar-se iniciatives no solament en territori de Catalunya, sinó també a Andorra, Roselló (França), Comunitat Valenciana, Franja de Ponent, les Balears i L'Alguer.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#25 Juanito, Barna, 12/10/2008 - 21:09

No hagas caso Fran, que el tal Kevin es un seudónimo del Marc Sabatés que actua como "quinta comunista" en aras de su causa, lo de Catalunya is not Spain. En la desesperación vale todo...

#24 Fran, Llinars, 12/10/2008 - 19:59

S´ha m´oblidaba dir-li a en Kevin que saber castellà que no espanyol,si li ha servit per deixar-li entrar a Espanya.Ja saps,possat una barretina davant una mani indepe i segurament en Joel Joan,Lopez Tena o CArod et donaran feina de pintapancartes.

#23 Fran, Llinars, 12/10/2008 - 19:55

Doncs res Kevin,ja saps,torna cap a casa teva i dedicat a apendre la llengua dels teus avantpassats Inques en vers de venir aqui a tocar els nassos i aprofitar-te de la nostra seguretat social.A no ser que diguis aixo per veure si tambe et subvencionen.

#22 David, Barcelona, 12/10/2008 - 19:10

Joan, la noticia només parla de subvencions a entitats. No parla de la resta de partides destinada a la "construccio nacional" (ambaixades incloses) que van pujar 160 miliions d'Euros. Ara resulta que no hi ha 200 milions per la llei de dependencia.

#21 kevin gonzalez, barcelona, 12/10/2008 - 16:11

SOy inmigrante peruano y vine a barcelona para aprender catalan porque es la lengua del futuro y ahora tendre que resignarme a hablar español una lengua que no sirve para nada....que pena,