Publicitat
Política · 15 de Desembre de 2010. 16:48h.

Retrets a Joan Barril des del PSC

Un "militant socialista" troba "un insult" el seu darrer article

Retrets a Joan Barril des del PSC

Joan Barril, en una foto d'arxiu

El militant del PSC, Jordi del Río, troba "un insult la vocació pontificadora i generalitzadora" el darrer article de Joan Barril a El Periódico on el periodista assegurava que el PSC va "cap a la mediocritat".

En aquest sentit, el "militant socialista" critica l'article per "espectacular, mancat de rigor i indocumentat" i afegeix que "en democràcia, la ideologia, benvolgut, ni s'il·lumina ni s’aniquila, només es transforma. Quina és doncs, em demano, l’elitista i avinagrada  font del Sr. Barril que el porta a escriure amb greus faltes de respecte per a la dignitat de tants homes i dones socialistes?"

En un article a L'Hora, el diari digital de Nou Cicle, Del Rio apunta que "fa pocs dies, abans del 28-N, eren molts els opinants que li penjaven  l’etiqueta de socialista a l’ admirat intel.lectual. Intueixo per tant que deu tenir fonts suficients per contrastar, fonamental manament periodístic, aquest viatge socialista cap a la mediocritat".

Per últim, considera que "no sóc una persona idònia per donar consells a tan insigne personalitat, però  faria bé en contrastar les fonts, una tasca fonamental en un periodista,  sobretot quan el redactor d’aquesta peculiar guia Repsol del PSC  considera, com a responsable contribució al combat per la desafecció política,  que ' l’ofici dels polítics és mentir'".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Cletus, Barna, 16/12/2010 - 16:12

I del joc brut a en Laporta, ho ha vist molta gent. Coincideixo amb tu que tampoc m'agrada la decisió de portar altra "propaganda" a la samarreta que no sigui la que portem ara, però, sí que se n'ha parlat. Recordo un article de la Rahola en contra.

#15 Cletus, Barna, 16/12/2010 - 16:08

#Francesc. Sí, noi, sí, i no ens oblidem de la davallada del PSC per no dir-ne batacada. Ja veurem quina evolució fa tot plegat. És curiós aquest caïnisme de gent que comparteix un mateix ideal (de vegades em fa pensar en la pel.li "La vida d'Obrian".

#14 Francesc, Barcelona, 16/12/2010 - 14:38

Per cert, quant a en Rossell, els mitjans miren a una altra banda amb això de la publicitat de Qatar a la camiseta. En resum, bé: un 6.

#13 Francesc, Barcelona, 16/12/2010 - 14:34

També té el seu gran mèrit en Laporta. En pocs dies munta un partit polític i treu quatre escons. I això malgrat la brutal campanya en contra de tots els mitjans d'ençà quan era al Barça.

#12 Francesc, Barcelona, 16/12/2010 - 14:29

... i l'etern caïnisme de l'independentisme, que ha fet que la gent es refugiés en CiU -valor segur en un context de crisi econòmica- Un independentisme encara amb poc sentit d'estat, la veritat. I, finalment, C's, que no ha aconseguit que gaire gent "es rebel.li".