Publicitat
Política · 23 de Novembre de 2021. 14:18h.

Retrets d'Aragonès a Puigneró pel discurs de Canadell

Consellers d'ERC se'n van de l'hemicicle

Retrets d'Aragonès a Puigneró pel discurs de Canadell

La divisió d'Esquerra i Junts per Catalunya es va fer evident durant la intervenció del diputat Joan Canadell, que va provocar les queixes del president de la Generalitat, Pere Aragonés, al vicepresident Puigneró durant el ple. En el vídeo, no es pot escoltar el que li trasllada Aragonès, però ho fa amb gestos evidents de queixa.

Posteriorment, Aragonès i la majoria de consellers d'ERC van abandonar l'hemicicle molestos pel discurs del diputat de Junts per Catalunya. Només es van quedar al ple la consellera d'Igualtat i Feminisme, Tània Verge, i el conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray.

Canadell va criticar que Aragonès hagi pactat amb els comuns per tramitar els Pressupostos i va avisar que "la via àmplia és autonomisme i el preludi d'un nou tripartit" i que l'acord obre una bretxa a la majoria d'ERC, Junts i la CUP.

Després que se li demanessin més explicacions sobre les diferències que es van fer evidents en el ple d'ahir, la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, no ha anat més enllà perquè "no sé si ells n'han parlat o no i no li puc concretar".

Plaja ha afegit que "no hi ha hagut res excepcional" en la reunió d'avui perquè "no se n'ha parlat a la reunió del Govern, no he compartit res amb el president i no li puc fer cap valoració"; ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Marcial Heredia, el circo de la tele, 23/11/2021 - 17:45

Tiene guasa. Se quejan, gesticulan, escupen, señalan, se enfurecen. Pero cuando observan, a principios de mes, la puntual nómina que les ha ingresado, hasta se emocionan y una sensación de felicidad les embarga. Nunca habían visto una cifra con tantos ceros por tan poco esfuerzo. En su cuenta corriente. Por el Teatrillo del engaño, el Circo.

#4 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 23/11/2021 - 16:23

ERC ha vacilado a Canadell y Junts per trincar cosa fina, Entonses el susodicho ha berreado una mica .

#3 Marc de Vich, Vich, 23/11/2021 - 16:17

Esta gente, parece, no creer, desconocer, tener un berrinche de la hostia, que debe a España, reconocido por ellos 82.000 millones de Euros, según como se cuente la deuda llega a 120.000 millones de euros. Salvo la malvada España, pronto todos solo sabréis español, renegareis incluso del catalán por un euro, nadie os da prestado, bono basura

#2 cavallblanc, En el lejano Oeste, 23/11/2021 - 16:12

Joan Canadell,un altre vividor del procès.

#1 Marc de Vich, Vich, 23/11/2021 - 15:49

Pero no será por crear riqueza, puestos de trabajo, atraer empresas, motivar al personal, mejorar el sistema educativo, la sanidad, no eso no importa, mientras los millones nos lleguen de España. Esta situación tiene fecha de caducidad como las latas en conserva, y consumidas después, el veneno que producen puede ser mortal, en muchos de los casos