Publicitat
Política · 27 de Setembre de 2010. 10:41h.

Retrets de Benach a Carretero

"No val dir que hem d'anar tots junts quan a ERC encara no sabem bé per què va marxar del partit"

Retrets de Benach a Carretero

Carretero rep una felicitació, quan encara era militant d'ERC

El president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, en declaracions a la COM, ha retret al líder de Reagrupament i exconseller d'ERC, Joan Carretero, que demani la unitat de l'independentisme després d'haver abandonat la formació, i l'ha instat a que expliqui "què ha passat entremig".

"No val dir hem d'anar tots junts quan a ERC encara no sabem bé per què va marxar del partit", ha indicat, a més de lamentar que la independència "ha de ser democràtica i assumida per una majoria social". Per Benach, en els anys en que ERC ha estat dins del Govern, la formació "ha construït un pont" pel que "molts" ciutadans que no eren independentistes han creuat al costat del secessionisme.

"El problema és que hi ha gent que vol dinamitar aquest pont i dividir així la societat en dos; que aquest pont sigui més gran i bonic és el sentit de l'existència d'ERC", ha opinat el republicà, per a qui la cohesió social de Catalunya és "una cosa sagrada".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Cartnaya, bcn, 28/09/2010 - 17:02

Reagrupament sera la gran sorpresa, tots els independentistes,(o casi) els i donarem el vot, i llavors, auran quedat totes les estadistiques potes enlaira!.

#14 Alexis, barcelona, 27/09/2010 - 22:33

Doncs va marxar perquè te dignitat i no podia soportar els Botiflers i venuts com tu Benach,Puigcercós,Carod..ecsss. Visca Reagrupament Bloc Sobiranista Catala! Donarem la sorpresa.Adeu ERC mai mes us votare

#13 Marieta, Reus, 27/09/2010 - 21:27

Renoi, on eres Ernest en aquella època? No recordes com va anar tot? Au vinga, no fugis d'estudi xD.

#12 Confuci, Vic, 27/09/2010 - 18:44

En Joan Carretero va marxar d'Esquerra perquè no podia manar ,sense donar explicacions, tan com volia fer-ho.
Va ser el primer que va fer a Reagrupamnt quan va ser president després de 6 mesos de desmenjament,manar quan i com volia com un bou(toro) sense esquella ni pastor.

#11 alfons/pit i amunt, santes creus, 27/09/2010 - 14:54

Senyor benach: Dons en Carretero va marxar per dos motius de pes.. primer perqué el vareu fer fora... i en segon lloc perqué te més d'un gram de vergonya!!!!.... cosa que no pot dir tothom.
I ara ofereix anar junts perque una de les condicions seria no entrar MAI a cap govern no independentista!