Publicitat
Política · 24 de Maig de 2016. 16:49h.

Retrets de la premsa a la CUP

La formació aplica l''avui no toca' de Pujol per no haver de parlar de Pressupostos

Retrets de la premsa a la CUP

Mireia Vehí, amb la resta de diputats de la CUP

La CUP ha evitat valorar els Pressupostos que aquest dimarts ha presentat el vicepresident i conseller d’Economia, Oriol Junqueras. La formació antisistema ha preferit centrar la seva roda de premsa al Parlament a parlar sobre els aldarulls ocorreguts a Gràcia perquè “enteníem que políticament era imprescindible parlar del que va passar ahir”.

De fet, el partit antisistema ja havia convocat la premsa aquest matí, però sense acceptar preguntes sobre els incidents violents de Gràcia. Precisament, això és el que ha subratllat un periodista. “No sé si li sembla molt normal. És la segona vegada que la CUP ens convoca avui i ens diu què podem preguntar i què no”.

“És el dia en què s’han preguntat els pressupostos. Em sembla molt bé Gràcia. De fet, a la convocatòria d’abans hem preguntat per Gràcia i se’ns ha dit que no. Ara parlem de Gràcia -me n’alegro- però s’han presentat els Pressupostos, m’imagino que una mínima valoració podreu fer”, ha afegit. En aquest sentit, la diputada de la CUP, Mireia Vehí, ha respost que “em sap greu si esperàveu alguna altra cosa”.

Un altre periodista ha recordat que “l’això no toca ho deia el Jordi Pujol”. La diputada de la CUP ha assegurat que “buscarem un espai per fer la valoració dels Pressupostos”.

Els diputats de la CUP durant la roda de premsa al Parlament

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#11 Jack, Vic , 25/05/2016 - 01:31

Si , a CUP es el anima del Pruses separatiste.

Sense la CUP no respira ni el Puigdement ni el gall de Horezu.

#10 DaniD, Barcelona, 25/05/2016 - 01:10

Per culpa de tots els que van seguir com conillets a Mas (qui va enfonsar 2 empreses, una coal·lició, un partit i mig país), Catalunya cada vegada és menys pròspera i és el model del que no vol l'Europa rica, justa i demòcrata.

Cada dia tinc malsons: se m'apareix Mas i Fernandez abraçant-se i rient

#9 Dionís, Caldes de M., 24/05/2016 - 21:41

El fet de titllar a la CUP d'antisistema quan en realitat qui és carrega el sistema son els partits com el PP o CiU, és un error que justifica la negativa a respondre als mitjans que ho practiquen.

#8 Ramon de les olives, Barcelona, 24/05/2016 - 21:21

Antisistema? Tant difícil és dir les coses pel seu nom? Amb el fàcil que és dir la formació d'ultraesquerra o feixistes d'esquerra.

#7 pers, tortosa, 24/05/2016 - 21:20

Seria una mala cosa que la policia se convirtiera en lo mismo que se ha convertido en Francia.Tenemos unos Mossos demasiado llevados a su aire,de los que tenemos bastantes ejemplos,por desgracia,últimamente.Algun Conseller le ha hecho mucho daño