Publicitat
Política · 11 de Gener de 2016. 19:55h.

Retrets de Rahola a Colau

L'alcaldessa no assisteix a l'elecció de Puigdemont malgrat no tenir cap acte oficial a l'agenda

Retrets de Rahola a Colau

Ada Colau, en una imatge d'arxiu

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, no va assistir a la investidura de Carles Puigdemont com a president de la Generalitat per motius d’agenda. “Tenia un compromís que no podia canviar en tan poc temps”, ha afirmat en el seu compte de twitter a una pregunta formulada per Pilar Rahola a la mateixa xarxa social.

La periodista i escriptora ha considerat “lleig” que la màxima autoritat de la capital catalana no hagi assistit al ple d’investidura del nou cap de l’Executiu. En aquest sentit, es pregunta si la seva absència és deguda a una “rabieta per no tenir eleccions”.

L’alcaldessa de Barcelona li ha respost que “no hi vegis cap mala fe” i ha afegit que va poder seguir “amb interès” una part del debat per internet. Colau argumenta que no hi va anar per un “compromís”, malgrat que no tenia cap acte oficial que coincidís amb la investidura de Puigdemont, segons l’agenda oficial publicada al web de l’Ajuntament.

Rahola, però, no es donar per satisfeta amb aquesta resposta i va piular: “un compromís més important que la investidura del President? Ets l’alcaldessa de la capital de Catalunya”. A més, en resposta a un altre usuari, l'escriptora recorda que els alcaldes de Barcelona “sempre han estat a les investidures presidencials”.

Amb l’absència d’Ada Colau, l’Ajuntament de Barcelona va estar representat en la figura de Gerardo Pisarello, primer tinent d’alcalde del consistori.

piulada de Pilar Rahola i Ada Colau

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#30 Fartdetot, Can Fanga, 12/01/2016 - 18:12

Per recollir fons per pagar el deute de la Gencat a l'Ajuntament BCN, podrien organitzar un combat entre les dues, sobre fang, a la Plaça Sant Jaume.

#29 Gregari, VNG, 12/01/2016 - 16:55

Peró qui s'ha cregut que es la Rahola?
Molt be alcaldesa, ben lluny d'aquesta porqueria de gent

#28 Emprenyat, Cornellà, 12/01/2016 - 16:35

Cadascú que faci la seva feina. La Colau que arregli Barcelona (o ho intenti) i Puigdemont que tiri endavant el procés (o ho intenti). La unica que fa aqui la seva feina es la Rahola, que es tocar els nassos a tothom (que, per cert, ho fa genial)

#27 Jordi Romaguera , L´Hospitalet de Llobregat, 12/01/2016 - 16:27

I de què us estranya? És més, n´hi que hagués tingut un altre acte, caldria cancel.lar-lo Una alcalde de la capital catalana, mai no pot girar l´esquena al President de la Generalitat.Us imagineu en J. Aiguader no assistint a un acte de Macià?. Les formes també compten.La Colau és decadent.

#26 egarense, Terrasssa, 12/01/2016 - 15:27

Seguramente estaba okupada en organizar la proxima feria internacional de MANTEROS ILEGALES para substituir la FERIA DE ABRIL DE BARCELONA a la que se carga despues de 40 años de actividad QUE DICE DE ESTO SUMATE?