Política · 25 d'Abril de 2012. 12:29h.

Retrets entre Mas i Camacho

La líder del PP li demana que no "jugui a la confrontació" i el president replica que "li queda millor el paper quan defensa Catalunya"

Retrets entre Mas i Camacho

Sánchez-Camacho i Mas, durant la sessió de control

El president de la Generalitat, Artur Mas, i la líder del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, han escenificat el distanciament que hi ha entre ambdues formacions amb un intercanvi d'acusacions. Els dos s'han intercanviat retrets pel fet que els pressupostos de l'Estat no incloguin els deutes amb Catalunya i CiU hi hagi presentat una esmena a la totalitat i amenaci amb eleccions anticipades.

La líder del PP, que ha preguntat per les amenaces d'Artur Mas el dia de Sant Jordi sobre un possible avançament electoral, ha exigit al president que "no "jugui a la confrontació" i li ha dit que "esperava més de vostè".

A més, en referència a una possible intervenció de Catalunya per part de l'estat, ha assegurat que "si nosaltres caiem, cau Espanya. Estem al mateix vaixell, no jugui a confrontar".

Per la seva part, el president li ha replicat que "li queda millor el paper quan defensa Catalunya que quan defensa el govern de l'Estat" i ha afegit que l'estat sí que té diners per pagar altres coses, però no per saldar els deutes que té amb Catalunya. "Per què a Catalunya no se li paguen els deutes quan sí que tenen diners per l'AVE de Galícia o més pressupost per al Prado?", ha preguntat.

Finalment, Mas ha reclamat a Sánchez-Camacho que "no presenti les bestretes que rep el Govern per pagar les nòmines com un regal, perquè són diners dels catalans, que administren a Madrid, però que són dels catalans".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 ciutadà ppcc, Barcelona, 25/04/2012 - 22:51

Cada dia sembla més procedent del paneta dels Simis

#3 nadia, Barcelona, 25/04/2012 - 19:09

Em sembla que la Alícia Sánchez esperava més d'Artur Mas des del dia que el PP va decidir votar a favor del Pressupostos de la Generalitat, potser es pensava que tenia un "xec en blanc" a partir d'aquell moment, però si no recordo malament Artur Mas va dir que era un pacte puntual i prou.

#2 Quim, Pineda de Mar, 25/04/2012 - 14:15

Camacho, com a líder del PP a Catalunya, partit que governa l'estat, el que has de fer és obligar a en Rajoy a que pagui el que l'estat deu a Catalunya; en cas contrari CALLA!

#2.1 Ramon, Barcelona, 25/04/2012 - 20:54

ah, però aquest Estat escanyol no és governat, des de fa 32 anys, gràcies al suport, i als vots, i a les lleis òmnibus, i a salvar-los el cul, sovint fins l'últim minut, malgrat Filesas, Roldanes i els GALS, (entre d'altres, tots molts bons, creu-t'ho, ruc), gràcies a mi PPciu i a mi otro PSOEciu?.

#1 Ramon, Barcelona, 25/04/2012 - 13:54

És que alguns petons de barrina falsa a la portada de La Vanguardia Española són de jutjat de guàrdia... plis, plas, PPciu, infidel, al meu parlament de fireta vas.