Publicitat
Política · 13 de Març de 2013. 17:11h.

Retrets per Método 3

La presidenta del PPC es queixa al conseller de Justícia per l'escassa atenció que li ha prestat la Generalitat

Retrets per Método 3

Camacho i Gordó, durant la conversa

La presidenta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho, ha mantingut una conversa a peu dret amb el conseller de Justícia, Germà Gordó, als passadissos del Parlament quan ja sonava el timbre d'inici de la sessió de la tarda com mostra el vídeo.

La conversa era privada, però Camacho ha lamentat l'escassa atenció que li ha prestat la Generalitat des que va esclatar el cas de Método 3 el passat 11 de febrer.

Els dirigents del PPC han lamentat insistentment que ningú de Justícia -ni cap responsable polític dels Mossos- no es va posar en contacte amb ella en transcendir l'afer.

Camacho va reaccionar tres dies després posant una denúncia davant el Cuerpo Nacional de Policía. El jutge ha encarregat també ara totes les diligències a aquest cos de seguretat de l'Estat, de manera que els Mossos -i el Govern de la Generalitat- n'han quedat al marge.

El so no és audible -d'altra banda era una conversa privada- però el conseller s'ha girat d'esquena en veure que era gravat per un periodista d'e-notícies.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Sansito, Varsòvia , 14/03/2013 - 11:06

Ets una comedianta de tercera categòria. Tot és una comèdia. I per cert tens molt mala llet...! Veste'n a Espanya i deixans tranquils.