Publicitat

Junqueras es retrobarà amb Puigdemont dimecres després d'haver passat quatre anys a presó

Retrobament

Puigdemont i Junqueras en una foto d'arxiu

L'últim cop que Puigdemont i Junqueras es van veure va ser el 27 d'octubre de 2017 al Parlament, el dia de la declaració d'independència. Dos dies després, Puigdemont va desplaçar-se en cotxe des de Girona a Marsella, on va agafar un avió per fugir a Brussel·les. El 2 de novembre, Junqueras va ser empresonat.

El líder d'ERC ha anunciat el retrobament entre l'expresident i l'exvicepresident gairebé quatre anys després."Dimecres aniré a Brussel·les a veure el president Puigdemont i la resta dels exiliats", ha comunitat Junqueras al programa FAQS de TV3.

Junqueras ha afirmat que la relació amb Puigdemont és "molt bona". "Hem anat compartint opinions i criteris", explicava l'exvicepresident. La trobada es produirà una setmana més tard de la visita d'Oriol Junqueras a Marta Rovira a Suïssa, on el líder d'ERC va afirmar que van "parlar molt de futur."

El president d'ERC també ha repassat l'actualitat política a Catalunya i la seva posició al procés independentista. "Sóc aquí per ajudar, sigui des de la taula de diàleg o des d'una altra banda", ha afirmat. Junqueras ha explicat que no ha parlat ni amb Pedro Sánchez ni amb cap altre membre del govern espanyol des de l'indult. "Seria sorprenent que m'haguessin trucat si no ho han fet mai."

L'Exvicepresident també ha tirat la mirada enrere durant l'entrevista i ha confirmat que no es penedeix de les decisions del passat. "Tornaria a fer l'1 d'octubre, millor: sent més i més forts", ha explicat Junqueras.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 03/07/2021 - 22:47

Aunque se caigan mal, saben que para poner en marcha el próximo golpe se tienen que ver, y el Felón se lo ha facilitado.

#6 Cleofás Pérez Ambullo , Barcelona , 03/07/2021 - 19:32

Waterloo, Lledoners. En ambos casos 4 años.
Sr Junqueras, ¿en serio se va a reencontrar con el sr Fuigdemont en Waterloo?
Hombre, ya que no ha conseguido la independencia , por lo menos conserve su DIGNIDAD. Medítelo.

#5 Lepero, Barcelona, 03/07/2021 - 18:03

Supongo que se abrazarán y se felicitarán mutuamente por sus respectivas trayectorias políticas como hombres de Estado, tan exitosas individualmente, como para Cataluña y el pueblo catalán.

#4 Masias , Mis posaderas , 03/07/2021 - 14:02

Un reencuentro conmovedor y tierno

Más aún cuando se encuentra en estado de buena esperanza

#3 BEJOTA, BCN, 03/07/2021 - 11:52

MOSSEN PAU CLARIS PERDIÓ UN TERCIO DE CATALUÑA A FAVOR DE FRANCIA:CON MOSSEN JUNQUERAS (AHORA CASADO) PERDEREMOS HASTA LA CAMISA.El separatismo ha perdido el 30% (casi 1 de cada 3) de los votos que obtuvo en 2017: de 2.079.000 a 1.456.000, més de 623.000 catalans han dit adéu al prusés, la secesión ya no les ilusiona, no ven necesario movilizarse.