Publicitat
Política · 27 de Març de 2018. 10:10h.

“Reunió de Govern” sense Puigdemont

Lluís Puig afirma que avui també la faran malgrat no voler “fer el pallasso”

“Reunió de Govern” sense Puigdemont

L’exconseller de Cultura, Lluís Puig, en declaracions a El món a RAC1, ha explicat que “cada dimarts fem reunió de Govern. Volem mantenir aquest esperit. Avui ho farem sense el president Puigdemont. Amb la Clara Ponsatí ens seguim reunint i parlant, malgrat va deixar la política”.

“Rebem moltes visites durant la setmana d’associacions, entitats i professionals que volen donar-nos el seu recolzament i donar-nos energia i coratge. També mirem d’obrir agendes amb persones que ens puguin ajudar a fer explicar al món com Espanya és un estat que se salta el dret com vol”, ha afegit.

“En el moment en què es formi un no govern ja no serem, evidentment, consellers en funcions a l’exili. No ens volem apropiar d’una legitimitat falsa ni fer el pallasso. Però el fet simbòlic té molt de pes”, ha argumentat.

“Són moments en què la gent del carrer també es mou per símbols i sensacions. Això segurament caducarà algun dia però ja arribarà quan toqui. Espero no perdre el seny i no caure en una paròdia”, ha apuntat.

D’altra banda, ha considerat que “tornar a un país on el feixisme li ha caigut la màscara i es comporta com es comporta no és temptador. Volem que la situació s’arregli, no només la nostra situació personal sinó la situació com a país”.

“Jo també vaig recolzar el president les hores en què volia convocar eleccions autonòmiques”, ha recordat. “Abans govern que anar a eleccions. Puigdemont i Comín deien que si feia falta, abans d’anar a eleccions, estaven disposats a cedir l’acta de diputat”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#17 Albert, BCN, 27/03/2018 - 22:01

No us entereu... estan governant la republica catalana, la que no te empreses, la que esta fora de Europa, la que no te espanyols... vamos... la que per sort no existeix

#16 Taranna, Barcelona, 27/03/2018 - 20:54

Sr. Puig, los payasos hacen un trabajo mucho más serio que lo que ustedes hacen, en cuanto a lo que dice de España, sólo hay que ver lo que quieren hacer ustedes con una minoría de votos. Como catalán y español le pido que mejor se calle.

#15 Alien, Pluton, 27/03/2018 - 19:22

Deuen ser pallassades simbòliques.

#14 vicedo, barcelona, 27/03/2018 - 19:01

Fer el pallasso?... però que és el que estan fent, sinò el pallasso?..

#13 jua jua, no son lazos, 27/03/2018 - 16:24

¿Alguien ha notado que este hombre lleva una forma fálica en el hombro?

#13.1 Veciana, Barcelona, 27/03/2018 - 19:43

El Yonkiras l´espera a Estremera.