Política · 13 de Juliol de 2017. 23:01h.

Reunió del ‘comitè invisible’

Jordi Turull, Xavier Vendrell i David Madí es troben abans que Puigdemont anunciï la reorganització del Govern

Reunió del ‘comitè invisible’

Imatge de la reunió (foto: Xavier Domínguez)

El president del grup parlamentari de Junts pel Sí, Jordi Turull; l’exconseller de Governació en època del tripartit, el republicà Xavier Vendrell; i l’exsecretari de comunicació de CDC, David Madí s’han reunit aquest dijous a les 20 hores a l’hotel Colom de Barcelona, segons es pot veure en la fotografia que ha publicat en el seu compte de twitter el publicista i consultor polític, Xavier Domínguez.

“Els canvis que arriben del Govern de la Generalitat es coïen aquí. Casualitats de la vida. Xavier Vendrell, Trull i Madí”, ha piulat Domínguez juntament amb la imatge. Aquesta trobada s’ha celebrat un dia abans que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, anunciï la previsible reorganització del Govern i enmig dels dubtes que alguns consellers han manifestat sobre el referèndum per les conseqüències penals que la seva participació podria tenir sobre el seu patrimoni.

Puigdemont, de fet, s’ha reunit aquest dijous amb els consellers del PDECAT per tancar files sobre la celebració del referèndum previst per l’1 d’octubre. El president de la Generalitat, per altra banda, ha suspès la seva agenda d’aquest divendres davant la previsible remodelació de l’Executiu català.

8 Comentaris

Publicitat
#10 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 14/07/2017 - 09:00

Esa reunión tiene que haber sido para verla... con frecuentes viajes al lavabo.

#9 Gregari, VNG, 14/07/2017 - 08:45

En Convergencia hay gente en primera línea que no pintan nada, y luego hay otros como Madí que están detrás y mandan de verdad.

#8 Alejandro, Barcelona, 14/07/2017 - 08:25

Pues se habrán reunido para valorar en qué situación los va a dejar los cambios de Puigdemón pero, más parecen adolescentes pendientes del móvil. Creo que a los del procés no les reactivan las neuronas ni con electroshock.

#7 pere andreu, Bcn, 14/07/2017 - 08:06

Està clar que l'autèntic cervell del cop d'estat és Artur
Mas. El seu ressentiment ens portarà a l'enfrontament i la desgràcia, un personatge tòxic que passarà a la història. Ens en recordarem anys i panys del mal que està a punt de provocar. I els mitjans subvencionats callen i aplaudeixen en silenci. No anem bé

#6 pere andreu, Bcn, 14/07/2017 - 08:02

És extraordinari, la 'societat civil' jugant a tramar un cop d'estat. La resistència tramant contra l'estat opressor des d'un hotel de 4 estrelles i amb nòmines d'escàndol. Un procés que va de baix cap a dalt i tant que si. I el millor és que qui mou els fils del cop d'estat està a la paperera de la història. no acabarà gens bé prendrem