Publicitat
Política · 21 de Juny de 2022. 16:24h.

Reunió descafeïnada

Trobada amb el ministre en comptes de mesa de diàleg

Reunió descafeïnada

Pedro Sánchez, amb Pere Aragonès, el passat 15 de setembre

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, es reunirà demà amb el ministre de la Presidència del Govern espanyol, Felix Bolaños, per a abordar, segons ha manifestat la portaveu del Govern, el "bloqueig existent entre tots dos governs i la creixent desconfiança arran del cas d'espionatge Pegasus".

Patrícia Plaja ha detallat durant la roda de premsa posterior al Consell Executiu d'aquest dimarts que "hi ha un només punt en l'ordre del dia, abordar el bloqueig existent entre els dos governs arran del cas Pegasus, i fruit d'una acumulació de fets i deslleialtats en contra dels catalans, que han danyat per complet les relacions i la confiança amb el Govern espanyol".

Plaja ha insistit que les relacions entre la Generalitat i el Govern espanyol estan "congelades, però l'immobilisme i quedar-nos de braços plegats no és una opció", per la qual cosa volen que la trobada serveixi per a intentar superar el bloqueig i aconseguir garanties que no es repeteixi tot el que ha passat fins ara.

"Una de les carpetes més importants que es tractarà és la repressió de l'Estat cap a Catalunya", ha precisat la portaveu del Govern, que ha insistit que les relacions entre tots dos governs no estan normalitzades, i que per això no hi ha les condicions per a anar més enllà i tractar qüestions com la taula de negociació.

La taula de diàleg, de fet, no es reuneix des del passat 15 de setembre i el president espanyol, Pedro Sánchez, ja va anteposar la pandèmia i la guerra d'Ucraïna al diàleg amb la Generalitat per a trobar una solució al "conflicte polític".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Telamarinera , Bcn, 21/06/2022 - 18:05

Sr Ministro, recuerde son el 27% del censo. El resto estamos muy pendientes de lo q hace.
Lea las declaraciones de sus interlocutores; q no le confundan, la lengua la defendemos y las dos. El problema es el adoctrinamiento en el odio a lo español en los textos escolares, usando mentiras y falsas verdades
Estamos pendientes.

#2 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 21/06/2022 - 17:32

Qué le puede decir Antonio al Presidentet, que por lo que le queda en el convento, se caga en la mesa.

#1 David, FOLGUEROLES, 21/06/2022 - 16:31

¿Bolaño necesita a Viagra?