Publicitat
Política · 25 de Juliol de 2008. 15:00h.

Reus es queda sense follòdrom

La proposta de Santamaria va ser derrotada per 24 vots en contra i només el seu a favor

Reus es queda sense follòdrom

El regidor de la Cori votant, ell sol, a favor de la seva moció

La proposta del regidor de la CORI (Coordinadora Reusenca Independent) per instal·lar un gran follòdrom municipal al Palau de Fires -edifici que ha de ser enderrocat-, no va ser aceptada per la resta de grups polítics presents a l’Ajuntament de Reus i, per tant, la iniciativa no tirarà endevant.

Ariel Santamaria va presentar una moció al ple celebrat aquest passat dijous a l’Ajuntament de Reus proposant que l’enorme edifici que fins ara acollia el Palau de Fires passi a ser un gran follòdrom municipal, "un espai de relació", va dir el regidor. Segons Santamaria, aquest enorme follòdrom donaria a Reus "una projecció mundial, seria un atractiu turístic de primer ordre, fomentaria les relacions entre ciutadans i ciutadanes i, a més, evitaria la desaparició de l’actual edifici, que tindria una nova utilitat". L’actual edifici, un cop enderrocat, donarà pas a la construcció d’un gran centre comercial per part de l’empresa Metrovacesa.

De tota manera, tot i el gran nombre d’arguments que va oferir Santamaria, només ell va votar favorablement la seva moció, àmpliament derrotada per la resta de regidors i regidores amb 24 vots en contra i només un a favor.

Abans de presentar aquesta moció, el regidor de la CORI ja havia presentat una altra proposta per convertir la plaça del Canal (on hi ha una gran font amb nombrosos surtidors) en un espai nudista naturista. A més, Santamaria va proposar que a les piscines municipals se celebri almenys un dia a l’any ‘el dia sense banyador’. Aquesta proposta també va quedar àmpliament desestimada per la resta de forces polítiques.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 yo mismo, reus, 30/08/2011 - 14:25

jejeje los de Reus siempre dando la nota!!! ayy si Prim o Gaudí levantasen la cabeza!! jejeje

#17 kuku, dond las empanadillas (mostoles), 27/07/2008 - 23:12

lo que necesitan estos políticos es mas folleteo y menos trincar tanto dinero

#16 hip, Palma, 27/07/2008 - 11:26

Teniu el millor polític a Reus i no vos adoneu. Aquesta si que és una gran actuació per aquesta democràcia.

Vull follódrom, vull plaça nudista, vull piscina amb dies de festa i no vull polítics amb super-sous jugant amb naltros.

#15 Eduard, Santa Coloma de Gramenet, 25/07/2008 - 22:14

Aquest Santamaria algun dia encara arribarà al nivell frikie de les propostes del Rivera. Podrien fer un dueto nus a Benidorm juntament amb l'acordió de Maria José.

#14 Guillem, Reus, 25/07/2008 - 21:40

Ningú amb tres dits de front podria proposar aquesta proposta. No se de que es poden sorprendre si només ho ha votat ell. Xorrades.