Publicitat
Política · 9 de Gener de 2019. 12:46h.

Revenja d'Arran després del fiasco del Suprem

Llencen pintura groga a la comissaria de la Policia a Terrassa

Revenja d'Arran després del fiasco del Suprem

Arran ha reivindicat aquest dimecres l'atac a una comissaria de la Policia Nacional de Terrassa durant la matinada de dimarts a través d'un vídeo al seu compte de Twitter on es veu com vuit membres de la formació intenten pintar la façana del Suprem. Han estat detingut per agents de la Policia Nacional.

L'acció va consistir en el llançament de globus amb pintura groga i lila a la comissaria per part de individus que anaven encaputxats. "Assenyalem la Comissaria de la policia a Terrassa en solidaritat amb les 8 detingudes per l'acció protesta al Tribunal Suprem", ha informat Arran a les xarxes socials.

El portaveu de Ciutadans a Terrassa, Javier González, ha piulat al respecte que "tornen a pintar la comissaria de la Policia a Terrassa, no ens cansarem de defensar l'estat de dret, que garanteix la convivència, continuarem denunciant les provocacions totalitàries dels que només saben intimidar als que pensen diferent".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Galba, Barcelona, 09/01/2019 - 19:10

Quatre bretols que lo unic que fan es el ridicol.

Unes quantes hores de cara a la paret i un parell de dies sense iPhone i assumpte arreglat. No es mereixen mes atenció.

#6 Vikander , Cornellá , 09/01/2019 - 17:19

Pedro Sánchez no puede permitir esto, hay que volver a la "normalitat", como todo el mundo desea.
Las miembras de las brigadas internacionales de las arranetes en libertad YA, y los agentes de la PN tienen que ser expedientados por vulnerar la libertad de expresión de las manifestantas.

#5 Lluc, Barcelona, 09/01/2019 - 15:43

Els gamberrets apadrinats i alentats pel Torrat ja han aconseguit que es parli d'ells, la criaturada d'actuar a les 14h es d'una provocació colosal, pero ara el que convé es que els escarmentin amb duresa i severitat. Es una ocasió única per posar-los en un correccional i una temporada de xarop, perque aquesta canalla necessita mà dura.

#3 lepero, Barcelona/Tabarnia, 09/01/2019 - 13:42

Apreteu i feu bé d'apretar.

#2 Manuel, Tarazona, 09/01/2019 - 13:37

De aquí a la revolución sólo hay un paso. ¿Se puede ser más infantil?...