Publicitat

El partit de Puigdemont no garanteix els vots a Aragonès

Revenja de JxCat

La vicepresidenta de Junts, Elsa Artadi, ha anunciat aquest diumenge que no regalaran els vots dels quatre diputats a ERC i ha recordat que totes les decisions que prenguin han de ser aprovades per la militància. En una entrevista a Rac1, Artadi ha considerat "inversemblant" que des d'ERC "demanin els vots gratis".

"Trobo inversemblant que ens demanin els vots gratis" ha manifestat Artadi, que ha assenyalat que no és habitual que això es faci. "Entenem que, quan s'aixequen de la taula, és per anar a una altra on se'ns posarà d'acord d'investidura" ha dit. "Ningú ens ha demanat els vots gratis a nosaltres, ni vull pensar que a la CUP ni a ningú al llarg de la història de les investidures al Parlament" ha indicat.

"No hi ha cap proposta d'acord d'investidura sobre la taula. Nosaltres, sigui el que sigui, hem d'acabar passant-ho per la militància" ha afirmat. La dirigent de Junts ha explicat als micròfons de l'emissora que "no entenem aquest trencament", que ha considerat "un gir de guió" d'ERC, i ha manifestat que "esperem que ERC torni a la taula de negociació. Entenem que ho ha de fer".

"Ahir vam expressar la nostra sorpresa d'aquest gir de guió. Aquest moviment unilateral de trencar negociacions" ha apuntat. "S'ha fet moltíssima feina en aquestes setmanes, no entenem aquest trencament. Per part nostra tenim la voluntat de seguir fent feina" ha explicat.

"Si ERC vol passar ara d'un acord de legislatura i vol passar només a un acord d'investidura ens ho ha de posar sobre la taula, però en qualsevol cas s'ha de negociar i s'ha de votar a les bases del nostre partit" ha recalcat. "JxCat no ha dit mai que els hi regalaríem aquests quatre vots. Qualsevol decisió que prenguin els diputats l'acaba prenent la militància" ha assenyalat.

Artadi també ha criticat que l'anunci d'ERC no se'ls hi hagi comunicat personalment i hagin emprat els mitjans de comunicació. "Tampoc entenem que tot això ho hàgim de saber pels mitjans de comunicació" ha lamentat.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#24 Carme, Barcelona, 10/05/2021 - 11:52

Quina pena que fan la majoria de polítics que tenim a Catalunya, sobre tot els de junts pel cat, la majoria son "pijos" a la vista està,i volen governar per tots els catalans, mirin la realitat de la gent de catalunya,la majoria vol treball i salut,i vostès nomès es miren el melic, és a dir repartir cadires i venerar a Puigdemont,quina vergonya t

#23 Josep, Olot, 10/05/2021 - 09:29

Apreteu, apreteu que els republicanets ja fan figa.

#22 Flanagan , Tabarnia City, 09/05/2021 - 19:56

No sabia que al vivales le han cambiado el nombre por militancia,que cachondos.

#21 manu, dijon france, 09/05/2021 - 19:27

El separatismo ha perdido el 30% (casi 1 de cada 3) de los votos que obtuvo en 2017: de 2.079.000 a 1.456.000, més de 623.000 catalans han dit adéu al prusés, la secesión ya no les ilusiona, no ven necesario movilizarse.En 2019 hubo cuatro elecciones en Cataluña y , en todas, el separatismo perdió más de 300 mil votos.Por cierto, no había COVID

#20 M Pilar, Barcelona, 09/05/2021 - 19:17

¡Qué desparpajo y poca vergüenza! ¿Qué distéis a cambio de la Presidència del Parlament? Y no es que yo quiera un gobierno de independentistas, ni de ERC, en la vida votaré a estos sinvergüenzas!!!