Publicitat
Política · 7 de Gener de 2020. 17:37h.

Revenja espanyola

Espanyolistes repinten la bandera espanyola a Martorell després de ser malmesa per indepes

Revenja espanyola

Un grup espanyolista que s'autodenomina 'Unión de Brigadas' i la 'Brigada de las Supernenas' han repintat la gran bandera espanyola visible des de l'AP-7, a Martorell, després que independentistes l'esborressin parcialment i escrivissin la frase "Puta ñ".

La pintura , que es troba situada en un mur proper a la concorreguda via, ha estat repintada tant per espanyolistes com per independentistes en diverses ocasions per tal de fer visibles les seves reivindicacions des de l'autopista.

Aquest dilluns es va produir un nou episodi en la guerra de banderes que es disputen l'indret. Independentistes van pintar la frase "Puta ñ" i van esborrar parcialment la bandera espanyola que el grup espanyolista que s'autodenomina 'Brigada de las Supernenas' havia repintat dilluns de la setmana passada després que independentistes hi tiressin pintura groga.

77514-55.jpg

La bandera embrutada amb pintura groga havia estat repintada la setmana anterior pel grup espanyolista, que van publicar un vídeo amb imatges de l'acció. La gravació mostrava com cinc membres pintaven la bandera espanyola de grans dimensions, ben visible des de l'AP-7.

espanya.jpg

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 M Pilar, Barcelona, 07/01/2020 - 17:52

Para qué hacer comentarios que después, aunque no contengan insultos ni ningún otro aspecto de los enumerados por el diario, no va a ser publicado. Así fue cuando hace unos días se habló de este problema con las banderas.