Publicitat
Política · 9 de Gener de 2014. 12:27h.

Revilla: "la independència seria terrible per a Catalunya"

"És increïble que el Govern espanyol estigui amagat sense donar propostes ni alternatives"

Revilla: "la independència seria terrible per a Catalunya"

Revilla

L'expresident de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla, en un xat a El Mundo, considera la situació política a Catalunya "molt preocupant. Falta una campanya de suport a Catalunya que hauria de fer el Govern i el mateix senyor Rajoy, que en aquesta matèria està rere la barrera, explicant que una independència de Catalunya seria molt perjudicial per a Espanya, però terrible per a Catalunya".

"Cal fer pedagogia, no entrar en la confrontació interessada dels radicals nacionalistes ni dels radicals que a Espanya tenen un judici molt pejoratiu de Catalunya, seure a negociar... És cert que cal parlar de la balança fiscal i buscar un entesa", considera Revilla, que presenta el seu nou llibre 'La jungla dels llestos' després de vendre més de 200.000 exemplars de 'Ningú no és més que ningú'.

"Jo des de la meva modèstia el dia 21 parlaré  al Liceu de Barcelona d'aquesta matèria. L'increïble és que el Govern estigui amagat sense donar propostes ni alternatives. És un tema que no es pot deixar estar, com té costum el nostre president, passota en alguns temes. Es requereix diàleg i afrontar el problema, ja que és molt greu", lamenta.

Publicitat
Publicitat

53 Comentaris

Publicitat
#26 Jcasariego, Oviedo, 16/01/2014 - 13:53

Como puedes ser tan demagogy de cafe?

#25 Diego, Besigheim, 12/01/2014 - 14:13

Me hace gracia ver los propios periódicos como valentonan a la gente sin decir nada de lo que opinan los de la contraria a la idea independentista. En el fondo de todo la culpa es de la gente que se deja engañar siempre. Pero si A. Mas y sus amiguetes se estan partiendo de risa. El paro es primero.

#24 BEJOTA, BCN, 11/01/2014 - 13:24

Juan Verde, asesor económico y político de Obama'Se está dejando de invertir en Cataluña por la incertidumbre separatista'


El español, que fue co-director internacional en la campaña de reeleción del presidente americano, analiza la situación desde su posición como asesor.

#23 angel, catalunya, 11/01/2014 - 00:28

Ahora entiendo el Revilla de los chorizos Revilla. Puag que asco

#22 Pere, Comarca Garraf, 11/01/2014 - 00:14

Ser. Revilla, ¿Y Usted que sabe?
Nos ponemos o nos metemos nosotros con su tierra?
Tanto si me gusta a mí la independencia o no, ¡Usted que dice !