Publicitat
Política · 28 d'Agost de 2020. 18:32h.

Revolta a Ciutadans

Una vintena de càrrecs demanen que es respectin les primàries

Revolta a Ciutadans

Carlos Carrizosa (foto: Parlament)

Quatre diputats de Ciutadans en el Parlament i una vintena de membres de la formació han signat aquest divendres una petició davant la comissió de garanties del partit per demanar que es revoqui l'elecció de Carlos Carrizosa com a candidat a la presidència de la Generalitat en substitució de Lorena Roldán, qui va guanyar les primàries amb una àmplia majoria del 86% dels vots.

“No veiem motius polítics ni organitzatius que justifiquin no convocar unes noves primàries per elegir el nou candidat, com queda establert estatutàriament”, exposen els 24 signants en un document que avança eldiario.es. També assenyalen que “no veiem inconveniència pel que fa als terminis per a la celebració d'unes noves primàries”, ja que les eleccions catalanes encara no estan convocades i la llei electoral estableix 54 dies de diferència entre la convocatòria i la celebració dels comicis.

La petició presentada davant la comissió de garanties de Ciutadans recorda que la formació ha fet gala de la seva “elevada exigència de democràcia interna”. “Volíem donar exemple de la regeneració institucional que abanderem”, ressalten. A més, subratllen que Cs va implantar el sistema de primàries “com a resposta a l'exigència de democràcia interna en les organitzacions polítiques i de dinamització de la vida interna dels partits”.

Entre els signants de la iniciativa hi ha els diputats al Parlament, Carmen de Rivera, Sergio Sanz, Antonio Espinosa o María Francisca Valle, així com una vintena de membres i càrrecs intermedis de el partit taronja.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Marcial, Santa Coloma, 28/08/2020 - 20:36

Que lo decidan con el piedra papel tijera. Son de risa. Quo vadis inés ??

#1 Blas de Pedo, Bcn, 28/08/2020 - 18:36

Jajajajaja jajajajaja
Canis vs Canizosa jajajaajaaja
Empaxt de crispetes