Publicitat
Política · 25 de Setembre de 2009. 15:39h.

Revolta a UPyD en el País Basc

Dirigents del partit demanen l'"expulsió" del segon de Rosa Díez

Revolta a UPyD en el País Basc

Rosa Díez i Martínez Gorriarán, en una imatge d'arxiu

Dirigents bascos d'UPyD han remès una carta al consell de direcció sol·licitant un "expedient per falta greu" al número dos del partit, Carlos Martínez Gorriarán. "Una falta greu pot comportar l'expulsió del partit segons els estatuts d'UPyD", afegeixen. Aquests dirigents consideren que "Martínez Gorriarán va infringir greu dany a la imatge pública del partit des de la web d'UPyD, i el seu propi Blog, amb l'article '¡Compte amb el Golem!".

A l'esmentat article, el segon de Rosa Díez acusa aquests dirigents de "doble moral, retorçada estultícia i canallesca deslleialtad" , com rèplica "a un article d'El Correo, de Bilbao, on uns afiliats coneguts del partit expressen unes opinions que semblen no ser del gust de don Carlos".

També lamenten que els anomeni 'golems', "que segons ell vol dir: 'éssers sense cervell o entitats al servei de l'home -sota condicions controlades però enemics d'aquest en unes altres' ". "En públic, per escrit, i en un mig del partit", critiquen, a més de sentenciar que " per tot això demandem l'obertura d'expedient disciplinari per falta greu a Carlos Martínez Gorriarán".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Alcampelló, Barcelona, 27/09/2009 - 20:10

Ignasi R. (S.C.R.):Ciutadans avanza, ahora más conjuntado, y es cada día más necesario. Hace falta una regeneración de esta democracia carcomida por la corrupción. El Ciudadanismo hace frente al Nacionalismo Identitario; este sí que es una andrómina.

#16 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 26/09/2009 - 19:23

Sí, vius, com una cua de sargantana escapçada. I per autòlisi, que és el més curiós. Ja no queda ni l'inventor de l'andròmina.

#15 Torrescárcela, Barcelona, 26/09/2009 - 16:41

Ripoll, infórmate mejor. Ciudadanos, part. de la ciudadanía, está muy vivo a pesar de los ataques del PSC, Socialistas en posiitvo, Pedro J., Gorriarán y de otros. Como en el oasis catalán hay corrupción para rato, tendrás que aguantar a C's'.

#14 angela, Barcelona, 26/09/2009 - 14:13

Aquests partits sempre es barallen perquè només estan integrats per faxistes. I ja sabem que un feixiste només sap donar cops i estendre l'odi i les mentides al seu voltant. AIxí que tard o d'hora sempre s'acaben donant coces entre ells mateixos.

#13 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 26/09/2009 - 13:46

Han començat com C's i acabaran com ells. Quan un projecte polític està basat en la rancúnia i la mitja-veritat, aglutina gent amargada i demagoga que acaben destrossant-se entre ells.