Publicitat

Ribó diu que respondrà “a l'acabar la roda de premsa”, però se'n va sense contestar

El Síndic de Greuges, Rafael Ribó, ha evitat contestar les preguntes que li ha fet el director d'e-notícies, Xavier Rius, durant la roda de premsa al Parlament després d'entregar l'informe anual de la institució corresponent al 2019 al president del Parlament, Roger Torrent.

El periodista li ha demanat en un primer moment si "ha fallat als catalans que estan en contra del procés" perquè "mai ha qüestionat els procediments parlamentaris ni els del Govern".

Ribó li ha recomanat que es "llegís els quatre informes que ha fet el Síndic sobre el tema que assenyala" i ha negat que n'hagi fet cap a favor del procés. "Li recomanaria el tercer, on hi ha capítols extensos de crítica radical, des del punt de vista dels drets, del Parlament i del Consell Executiu", ha subratllat.

Aleshores, el periodista li ha insistit que en l'informe del 2019 només es feia referència a la sentència del Tribunal Suprem. Ribó li ha replicat que "si no li sap greu, atendria d'altres preguntes perquè crec que he respost abàstament el que em preguntava".

Posteriorment, quan li ha preguntat pels quinze anys que porta al capdavant d'aquesta institució i sobre l'ascens laboral de la seva parella, Ribó l'ha tallat i li ha demanat que "deixi de fer ús de la paraula perquè estem convocats de l'informe del 2019".

"Si vostè vol ampliar qualsevol tema, ho té al nostre web i, fins i tot, en acabar la roda de premsa li dono resposta a tot el que vostè li sembli", ha conclòs el Síndic de Greuges, que demà ha de declarar davant l'Audiència Nacional sobre el viatge que li va pagar un empresari per presenciar la final de la Champions que el FC Barcelona jugar a Berlín el 2015. El jutge José de la Mata, que investiga l'anomenat cas 3% de presumpte finançament il·legal de CDC mitjançant comissions per obres públiques, l'ha citat a les 12.30 hores.

 

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#31 Tabarnés puro, Barcino, 18/02/2020 - 14:51

"Mondo dificile", susurró Ribó Corleone..

#30 marc, barcelona, 18/02/2020 - 13:35

En primera instancia he leido, "Rico enfurecido", tambien valdria como titular.

#29 Raurell, Barcelona, 18/02/2020 - 12:15

Me estoy leyendo el informe del Síndic en defensa de los vecinos y conductores de coche de la Meridiana... ay no, perdón, que me he hecho un lio...deja deja. Estoy tonto.

#28 Lepero, Barcelona/Tabarnia, 18/02/2020 - 11:54

A éste igual le pasa como dice Albert Soler de Puigneró, que ignora lo que es la vergüenza y la dignidad. Así se hacen las grandes carreras políticas aquí, y ahora que me quiten lo bailao y lo ganao.

#27 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 18/02/2020 - 11:30

Tan be que anaven amb la Maripau, mossen Ballarin i el Filiprim quan l´Antiga Casa Pujol no tenia veleitats colpistes i nomes es dedicava a robar

Quins temps els de l´oasi de Pujol sense G.Civil ni Fiscalies Anticorrupcio obstinades en exterminarlos i celebraven amb joioses xocolatades al Pati dels Tarongers l´onomastica del patriarca del cártel