Publicitat
Política · 26 de Juny de 2019. 20:08h.

Ribó se’n va al Canadà amb la seva parella sentimental

Judith Macaya es també la seva cap de gabinet

Ribó se’n va al Canadà amb la seva parella sentimental

Rafael Ribó, en una imartge d'arxiu

El Síndic de Greuges ha viatjat aquest dimecres a la ciutat canadenca de Toronto per participar en el sisè congrés anual de l’Associació Internacional de Comissaris de Llengües per “construir societats més fortes” mitjançat la protecció de “les minories lingüístiques”.

Rafael Ribó s’ha desplaçat al Canadà amb la seva cap de gabinet, Judith Macaya, segons consta a l’agenda del Sindic que es va publicar fa unes setmanes. Tanmateix, aquesta informació no apareix en la convocatòria publicada a la pàgina web. E-notícies s’ha posat en contacte amb el departament de premsa per consultar aquesta dada i li ha demanat fer-li arribar les preguntes també per escrit, però no n’ha obtingut resposta.

Judith Macaya, que a l’any 2012 era la parella sentimental de Rafael Ribó, ha acompanyat al Sindic pel periple que ha iniciat pel Regne Unit i als Estatus Units. Ribó ha estat darrerament a Londres per fer una conferència sobre “la situació dels drets humans a Catalunya” i Gal·les per participar en la sessió “adoptar les millors pràctiques europees”.

A Canadà, es preveu que el Sindic de Greuges pronunciï aquest dijous una ponència sobre “la vulnerabilitat del català com a llengua oficial no estatal”. Aquest divendres, d’altra banda, es preveu que hi sigui a Washington on exposarà “els informes presentats al Parlament de Catalunya a la seu de la Delegació de la Generalitat a Washington”.

Rafael Ribó, que fa 15 anys que ocupa el càrrec, està en funcions des del passat més de març. El seu relleu es va haver d’ajornar a principis d’abril, quan va finalitzar el període de temps per presentar candidats al Parlament sense que els grups polítics assolissin un acord per proposar-ne un substitut.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#29 LauraRoLa, Lleida, 30/06/2019 - 16:01

Un altre aprofitat.
Els ciutadans catalans l.importem tres merdes a aquest chupòpter del sistema.
Ho dic per experiència personal.
Paràsit del sistema,paràsit dels catalans.
Ves-t'en al Canadà alb el xious a veure si pots sobreviure per tu mateix.

#26 Neferu, Barcelona, 27/06/2019 - 19:50

¡¡Y era comunista el buen vividor, y la de veces que yo ingenua de mi lo voté!!. Cierto es aquello de " por sus actos los conoceréis" ¡¡Ya lo creo que SÍ.!!

#25 arm, figueres, 27/06/2019 - 18:06

BOYE, portar-ho a Estrasburg i a L ONU,

#24 sid, bcn, 27/06/2019 - 12:52

Sempre que veig aquests casos de parelles treballant juntes en política em ve al cap Ana Botella.
Quan vagi a Toronto demarà la mateixa protecció per el Català a Espanya que a França?

#23 arm, figueres, 27/06/2019 - 12:40

sortira aquesta noticia a TV3 ?