Publicitat
Política · 16 de Febrer de 2009. 17:55h.

Ribó troba "normalíssim" gastar 5,6 milions en obres de rehabilitació

El Síndic de Greuges va estrenar a l'octubre nova seu a Barcelona

Ribó troba "normalíssim" gastar 5,6 milions en obres de rehabilitació

Ribó, durant la roda de premsa al Parlament

El Síndic de Greuges recull, en el seu informe al Parlament del 2008, la inauguració d'una nova seu el 27 d’octubre de 2008 -anteriorment del Departament de Salut-, de 3.106 m2 dividits en cinc plantes. A la planta baixa, s'atén qualsevol persona que vulgui presentar una queixa o fer una consulta i, a la resta de plantes, hi ha els altres serveis administratius i tècnics, a més del gabinet del síndic. Les obres de rehabilitació i condicionament de l’edifici "han tingut un cost de 5,6 milions d’euros", segons el mateix informe.

L'informe justifica la mudança per "les exigències derivades de l’increment d’actuacions i serveis prestats a la ciutadania, amb el consegüent increment de personal i mitjans que això ha suposat" a més "de l’increment d’actuacions (respecte el 2004 les actuacions han augmentat en un 259%), de les sortides a diferents municipis de Catalunya i de les visites a centres i equipaments objecte de supervisió, la potenciació de les relacions de caràcter internacional i de cooperació".

A pregunta d'e-notícies, Rafael Ribó ho ha considerat "normalíssim" perquè "l'edifici antic estava amb una cota de treballadors que incomplia totes les normes laborals i arquitectòniques" alhora que ha recordat que el projecte va engegar "fa tres anys i mig". Ribó ha insistit també que, respecte a altres institucions similars de tot l'Estat, el Síndic de Greuges "no és l'últim de la cua, sinó que està a molta distància de la cua".

Veure vídeo

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Kropotkin, Vic, 17/02/2009 - 11:22

Pues es verdad. Si su jefe se gasta 30 millones en Feng Shui, pues 5,6 millones no dan apenas para reformar nada. Han escogido a buen elemento para defender al pueblo. Jua, jua, jua,... Som-hi.

#7 carles, bcn, 17/02/2009 - 10:59

De què us extranyeu. És marca de la casa "ecosocialprogressistaalternativa". d'en Saura, Boada i cia. Vanitat per sobre austeritat, sectarisme front interès general, arrogància front desorientació i contradicció ideològica.

#6 kamarada lisisic, sils, 17/02/2009 - 10:46

ja era de dretes avans de ser comunista es va apuntar al psuc perque no el volien al PP a CiU no a unio, ara ha desparescut el psuc pero ell ha xupat del bote

#5 LEXUS, ISLANDIA, 17/02/2009 - 10:16

Sr. Rius, quan vegis pregunta al Sr. Boada quan ha costat el seu equip de musica del nou despatx, quan han pagat pel disseny de feng-sui, quin sistema d'acces a internet tenen i quan costa... i la de coses que mai sabrem...o no....

#4 paula, matadepera., 17/02/2009 - 10:10

DONÇS SI HO TROVA TAN NORMAL ES QUE NO ANEM BE.
I , SI ELL ES EL SINDIC DE GREUGES ANEM ARREGLATS.
AQUI ACTUEM COM A PAIS RIC QUAN SOM UNS PENJATS , ENS ROBAN ELS D,ALLA I ELS D,AQUI ( QUE ENCARA ES MES PATETIC ).