Publicitat
Política · 15 de Juliol de 2020. 17:16h.

Ribó va a Lleida, Torra no surt de Palau

El president manté una reunió de seguiment per videoconferència

Ribó va a Lleida, Torra no surt de Palau

Torra presideix la reunió de seguiment de la Covid al Segrià (foto: Govern)

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha celebrat aquest dimecres una reunió de seguiment dels brots de la Covid-19 actius a la comarca del Segrià, però per videoconferència, sense moure's del Palau de la Generalitat. Torra encara no ha visitat la ciutat de Lleida ni cap dels altres set municipis de la zona des que a finals de juny es detectés un increment de casos de coronavirus

Mentrestant, el Sindic de Greuges sí que s'hi ha desplaçat. Rafael Ribó ha visitat aquest dimecres l'Hospital Arnau de Vilanova per conèixer la situació de l'epidèmia i reunir-se amb l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo i responsables de la Generalitat al Segrià. El Síndic demana “reforçar el sistema de vigilància epidemiològica i augmentar la capacitat de detecció precoç i el seguiment dels nous casos”.

98879-ribo.jpg

Ribó sol·licita una actuació “eficaç, transparent, coordinada dins de la mateixa Administració de la Generalitat, i també amb relació a la resta d’administracions, com l’Administració local i el Govern de l’Estat”.

El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, també ha trepitjat Lleida durant aquest episodi de rebrots. Ho va fer aquest dimarts per reunir-se a la Diputació de Lleida amb representants del sector econòmic i d'altres administracions per anunciar ajudes directes de quatre milions d'euros per al comerç i la restauració del Segrià.

Torra, en canvi, roman al Palau de la Generalitat on aquest dimecres ha presidit una reunió telemàtica amb el paer en cap de Lleida, Miquel Pueyo; altres autoritats de la comarca del Segrià i els consellers Pere Aragonès, Meritxell Budó, Miquel Buch, Alba Vergés, Chakir El Homrani i Teresa Jordà.

76813-torra2.jpg

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 15/07/2020 - 23:44

¿Se sabe si el decrépito vividor Ribó ha ido a Lérida en avión y acompañado de su perica, como al parecer acostumbra a hacer?

#5 jvcs, barcelona, 15/07/2020 - 20:58

Huesca acaba de solicitar ayuda al ejercito en la creación de campamentos para agrupar y controlar a los temporeros contagiados .
Aqui a dia de hoy en lleida sigue el descontrol campando sin control epidemiologico ninguno , vergés a su bola estelada sin nada que hacer !

#4 Montse Quatre, Barcelona, 15/07/2020 - 19:00

Era lo previsible que aquest pobre miserable Torrat demostrés la seva covardia integral que amb la cara ja paga. Aquest molt valent davant els microfons i tallant carreteres, posant i treient pancartes, pero baixar a l'arena i justament en una població castigada pel virus pero amb la dignitat de manifestar.se contra ell, s'amaga com una rata.

#3 Cebollo, Vic, 15/07/2020 - 17:43

Ca gón

#2 jvcs, barcelona, 15/07/2020 - 17:30

Le han aconsejado que no se asome por lleida , por las protestas y envian a ribó . este espantado todo un medio de vida y calers que se le puede caer , y ahora hacer ver que se preocupa.
A todos estos sinverguenzas sres a protestarles que salgan en prensaa su desverguenza !
Es hora de hacerles pagar su incompetencia TODOS !